bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Recension - Dermosil adventskalender

Jag tänkte att det kanske finns någon där ute som är nyfiken på vad som egentligen fanns i den där adventskalendern från Dermosil som jag köpte åt mig själv i födelsedagspresent? Här visar jag hela innehållet, listar mina topp 5-produkter samt berättar lite om vad jag tyckte om kalendern.
 
Badskrubbgrej, 6 st mininagellack, en hopvikbar borste med spegel (bra till resan!), hårsnoddar, läppbalsam, 2 st läppglans, 2 st nageldekorationer, tåseparerare, nagelfil, hårmask med arganolja, duschgel, bodylotion, ansiktsserum, 3 st produkter ur Spa & Sauna-serien, parfym.
 
Överlag är jag nöjd med kalendern, det kom mycket praktiska produkter och i små förpackningar vilket är smidigt att ha med när man ska iväg på någon resa. Sammanlagt 7 produkter ur kalendern kommer jag dock själv inte ha någon användning för alls. Om det är mycket eller lite kan jag inte riktigt säga, det är ju klart att inte precis allt kan råka falla en i smaken. Mamma får ta tåsepareraren och sen överväger jag att kanske ha en liten giveaway på Instagram vad gäller de andra sakerna om intresse finns (bl.a. läppglansen och ett par nagelgrejs). 
 
Det jag önskade att hade funnits i kalendern, men som inte fanns bakom någon lucka, var ögonkräm, den underbara lakritshandkrämen ur julkollektionen och kanske någon sminkprodukt, typ solpuder eller rouge. Något flera normalstora produkter, för det finns faktiskt en hel del sådana i sortimentet som hade rymts hur bra som helst i kalendern.
 
Hur som helst, här nedan följer 5 av mina favoriter ur kalendern:
 
 
- Spa & Sauna. Jag blev väldigt glad över alla produkter jag fick ur den serien, för de doftar så himla gott. Hand- och fotkrämen på bilden ovan är dock doftfri, men ser framemot att testa den också. 
- Ansiktsserum Hyal-X3. Detta kom i lucka 24 och var väl tänkt att utgöra höjdpunkten i kalendern. Jag hade hoppats lite på något lyxigare serum i glasflaska, men det hade nog inte riktigt fått plats ändå. Men jag har haft detta serum innan och gillade det så kommer definitivt till användning.
- Hårinpackning med arganolja. Har varit lite nyfiken på denna serie och har redan testat inpackningen en gång. Trevlig produkt, men egentligen försöker jag undvika hårprodukter med silikoner. Men det går i perioder och jag blev lite glad över denna ändå.
- Parfym. Jag hade redan från början på känn (eller hoppades åtminstone) att det skulle komma en miniparfym från julkollektionen, och så gjorde det! Dessutom i den doft jag helst ville ha. Så bra att ha med i handväskan!
- Nagellack. Jag är nöjd med färgerna på alla nagellack, utom ett. Men fem rätt av sex är inte så illa. Denna rödskimrande sak är jag lite extra nyfiken på.
 
Kommer jag köpa kalendern nästa år? Kanske, om de lovar att innehållet skiljer sig tillräckligt mycket åt från denna, för det är ju inte så spännande om det kommer i princip samma produkter igen. Men om jag kommer ha en beautykalender nästa år så överväger jag även en från Lumene, om de också kommer ha en då. Eller så blir det något helt annat, exempelvis en härlig te-kalender!
 
Hade du någon adventskalender denna jul? Skulle du kunna tänka dig att köpa en till nästa jul?
Taggar: Dermoshop, Dermosil, adventskalender, julkalender;

Kommentarer :

#1: Fantasy Dining

Trevlig julkalender att köpa till sig själv. Lite extra bra med små förpackningr att ha med på resan.

Svar: Ja verkligen! :)
Maria

skriven
#2: World by Tina

Praktiskt med mini-produkter för oss som reser mycket=) Hemkommern från Azorerna - otroligt resa, bloggen kommer bombaderas med vackra bilder under den närmsta månaden haha. Vart är ditt nästa resmål?

Svar: Ja absolut! :) åh, ska bli härligt att se dina bilder därifrån! :) Jag vet faktiskt inte säkert vart jag ska näst, men iallafall verkar det bli en snabbvisit till Helsingfors i mars, då jag ska på fortbildningskurs. Vill ju passa på att turista lite på samma gång då :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :