bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Türkisch für Anfänger - der Film

Türkisch für Anfänger Der Film Poster

 

Åh, denna film måste jag bara se!! Har ju sett tv-serien så självklart är det roligt att det även kommer en film-version! :) Filmen lär ju inte visas på bio i Finland, så jag lär ladda ner den i väntan på DVDn :)

Får bli ett tips i förhand för andra som kanske vill öva sin tyska, man behöver inte ha sett serien för att förstå filmen. Men det dröjer ju innan denna film kommer ut, så ni hinner säkert plöja er genom serien till dess - HÄR finns en del av det allra första avsnittet ifall någon är intresserad :)

bloglovin

../../images/2011/flj-p-facebook_152689510.jpg

Aura majonnäs

 

Nyhet i majonnäshyllan - supergott till pommes frites kan jag lova!

bloglovin

../../images/2011/flj-p-facebook_152689510.jpg

# 255 & # 261Slår två flugor i en smäll denna gång och swatchar två av Depend-lacken samtidigt. Detta för att jag inte känner för att gå omkring med dessa färger just nu, de känns lite väl våriga för årstiden tycker jag. Plockar antagligen fram dem igen nångång efter nyår då jag börjar få vårlängtan ;)

261 är en härlig fuschia-nyans som är heltäckande med två lager och är glansigt när det torkat. Färgen är intensivare och mörkare än vad bilden antyder. Jag gillar!

255 är ytterligare ett satinmatt lack i en fin teal-nyans. Täcker på 1-2 lager. Detta känns verkligen inte som ett klassiskt höstlack, så det var lite överraskande att hitta ett sånt i Depends höstkollektion.

bloglovin

../../images/2011/flj-p-facebook_152689510.jpg