bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Ikväll firar jag sommaren :)

Har degat i solen två timmar idag, i sommar tänker jag bli brunare än någonsin, sådeså!  Man har ju en bra grundbränna också tack vare Turkiet-resan, så det borde inte bli alltför svårt.

För ett år sedan tog jag ju förresten studenten, det var en stor och underbar dag som jag gärna skulle återuppleva igen, fast utan pluggandet förstås ;) Härmar någon nu och lägger upp en bild på mig som nybakad student, mihi :)Ok.. Det blev två bilder.

Anyway, ikväll ska det firas att sommaren kommit på allvar, kanske man också hittar någon bekant på krogen som blivit student, då finns ju ännu en orsak att festa :)

katter vs gerbilerPå internatet i Borgå var katterna väldigt fascinerade av mina gerbiler, måste ha varit deras höjdpunkt om kvällarna. Lite som att gå på bio kanske? ;)

Och nej, gerbilerna var inte rädda, de brydde sig inte ett dugg om katterna :)

bloggtoppen
Har nu lagt upp bloggen på bloggtoppen.se. Ligger låångt bak ännu, men hittills stiger den i placering hela tiden, får väl se var det stannar.

Ni är väldigt söta om ni tog er tid att gå in på min sida på bloggtoppen, kanske slänger in en röst då ni ändå håller på! Gillar ni inte bloggen får ni gärna låta bli, höhö :D
Sådär på tal om ingenting, idag har jag solat typ 2 timmar, varit på joggingtur, stekt plättar och utfört lite småärenden, känner mig duktig, som annars har varit en sådan latmask de senaste dagarna!