bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Coolstuff-paketet - last part

Tänkte bara visa de två sista grejerna som jag fick i Coolstuff-paketet (som jag är väldigt nöjd med, allt som man fick är verkligen toppengrejer!)

Nedan ser ni alltså ett värmehjärta (som jag tror jag kommer ge som present till nån) och en liten LED-ficklampa som drivs av solceller. Min gamla minificklampa gick sönder så detta var välbehövligt, den har nu sällskap av resten av min nyckelknippa ;) Sen kan man ju undra om den kommer klara sig hela vintern då solen knappt lyser alls, men när den är fulladdad ska den lysa i upp till 2 timmar, och en sån här ficklampa använder man ju bara max nån minut i taget, när man t.ex. befinner sig på en mörk plats och rotar efter nånting i sin handväska eller whatever.På den lilla klickbara bilden nedan ser ni själva plattan som ska fånga upp solljuset.


För er som missat mina andra inlägg så kan ni klicka på länkarna för att se de andra grejerna som paketet innehöll:
Kylmuggen
Massagegubben
Ice Shooters (shotglas av is)

snacka om åsk-sommar!

Jag vill minnas att det knappt åskade alls förra sommaren, vilket jag var rätt besviken över, jag älskar ju åskväder! Denna sommar däremot (som förhoppningsvis varar hela augusti ut) har verkligen varit "min" sommar :) Tropisk värme i veckotal och massor av åska (varav 3 har varit riktigt rejäla åskväder), det kallar jag sommar! Nu när man blivit såhär bortskämd så huttrar man ju nästan när det är "bara" 20-gradigt ;)

Dessa bilder togs igår kväll (det åskade inte just då, men jag tycker de ser så dramatiska ut att de passar i detta inlägg ändå)


© Maria Norrgård


© Maria Norrgård


© Maria Norrgård

icy shots

Imorgon kväll ska jag ha min årliga grillfest, då ska vi minsann testa mina "Ice Shooters" från Coolstuff!Man häller alltså vatten i formen, lägger på lockena, in i frysen och så väntar man ett antal timmar och vips så har man ett gäng shotglas av is!

Planerar man en fest och behöver många shotglas så lönar det sig förstås att börja några dagar på förhand och göra 2-3 satser per dag, förvara dom på nåt fat eller i en låda i frysen.
det gäller nog att va ganska snabb sen när man ska shotta, för dom blir rätt hala dom rackarna när som börjar smälta..