bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Mina skönhetsprodukter del 4 - övrigt

Detta är sista delen av "projekt visa upp mina skönhetsprodukter", jag lovar ;) Här lite övriga produkter för händer, läppar, naglar och fötter, samt min favorit aloe gel som dessutom är snorbillig!
 
 
★ Oriflame Roses Hand Cream
★ Dermosil Hand&Foot Night Care
★ P.S. Cuticle Oil (Primark)
★ Lipbalm med doft av jordgubbssnören <3 från Primark
★ BrumVit läppbalsam med solskyddsfaktor och lätt jordgubbsdoft, som börjar sjunga på sista versen
★ Labello Med Protection - väldigt bra för irriterade/svidande läppar då den innehåller mentol eller nåt liknande som kyler ner och bedövar lite
 
 
★Dermosil Aloe Gel - ett måste att ha hemma, så bra mot solsveda och alla möjliga hudbesvär!! Dessutom är den sjukt billig!
★ Dermosil Foot Bath och Foot Balm från julkollektionen (finns fortfarande i outleten, KÖP, de är underbara!)
 
 
Fråga gärna om ni vill veta mera om nån produkt eller kanske vill ha en liten recension, så fixar jag det :)
 
Vad använder ni för produkter för händer, fötter etc?

Det var visst veneziansk afton...

Jag hänger verkligen inte med i svängarna (man blir lite efter av att bo utomlands) och insåg först igår kväll när alla bloggare skrev om det att det faktiskt var villa-avslutning (som vi främst kallar det hos oss). För de som inte vet är det ett festligt avslut på sommarstuge-säsongen, vilket firas i Österbotten och alltid infaller sista lördagen i augusti. Nu kan det ju mycket väl hända att september blir så pass fint att många kommer spendera tid på sina stugor ännu ett tag till(?), men ja, sådär offentligt sett är det iallafall slut på sommarstugeliv nu. Men folk brukar även fira på ett eller annat sätt även om man inte har en sommarstuga att åka till, så man kunde också se det som ett farväl till sommaren överlag - september räknas ju trots allt som höstmånad också.
 
Wikipedia-länk för de som vill veta lite mera om venziansk afton --> KLICK
 
Vad gjorde jag igår kväll då? Nå studerade förstås, festligt värre!! ;) I brist på "venezianska bilder" så får ni en totalt random bild på mig från häromveckan då en vän var på besök, taget i El Duque som troligen är den prydligaste orten här på södra delen av ön :)
 
Posar med en blomma som om jag vore en typisk turist.. ;)
 
Vad gjorde ni igår kväll? :)

Veckans reseblogg v.36

 
Projekt "Veckans blogg" i Rese- och utlandsbloggar-gruppen på Facebook fortsätter, där jag utser en rese- eller utlandsbloggare som får synas högst upp på sidan samt får ett omnämnande i min blogg!
 
Vem har chans att vinna?
Alla som är med i gruppen och som har en blogg där resor och/eller livet utomlands är en av de viktigare kategorierna.
Det kan förstås löna sig att försöka vara aktiv i gruppen så får man väldigt stor chans att bli utsedd... ;) Det kan också hända att jag ibland väljer en intressant blogg som är ny i gruppen, så passa på att gå med om ni inte redan är det! 
 
Denna veckas vinnare är.....
 
Discovering the Planet, stort grattis! :)

Motivering: denna gång bestämde jag mig för att välja ut en av de nya bloggarna som kommit till alldeles nyligen men redan hunnit dela flera inlägg i gruppen - i hennes blogg kan man läsa om och se bilder från en mängd olika destinationer samt en hel del annat rese-relaterat, varav de senaste resorna gått till Japan, Korsika, Barcelona, Marocko och Mauritius, sådär som exempel. Mycket läsning utlovas! :)

 
 
Nästa blogg utses om en vecka på söndag! :)
HÄR är annars förra veckans reseblogg.