bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Happy New Year!

Börjar få väldigt bråttom nu, men kastar in en snabb bild på kvällens makeup innan jag börjar packa mina grejer och ge mig iväg mot Vasa! Det blir restaurang, se på fyrverkerier och sen någon bar :)


har ännu inte bytt om, blir svart paljettklänning sen ;)


Gott nytt år på er! :) Vad gör ni ikväll?

juldagen

Min outfit från juldagen, på förfest före nattklubben :) Bestod bl.a av en klänning från H&M och ny väska från Ellos :)Har inte orkat uppdatera så mycket, då jag kännt mig dels seg och dels lite stressad idag. Har planerat inför en kryssning som äger rum 2-3 januari och stressen tilltog då nyårsplanerna blivit oklara.. Ska försöka slappna av resten av kvällen, kanske sätta mig framför tv:n med en massa gott :)

Spring by H&M

Jotack, det får faktiskt gärna bli vår nu! H&M har fått in ofattbart mycket fint nu, oh så jag får lust att shoppa loss!
Korall och turkos tycks vara vårens melodi, lavendel tåls också att nämnas. Speciellt mycket kommer jag att spana efter koralliga toppen med det fräcka mönstret och det söta halsbandet med spegel(får mig att tänka på Disney Couture)!

Vilka härliga klänningar!! Kan inte bestämma mig för om den i lila eller turkos är finare.. Örhängena skulle passa störtbra till!

Smycken i sann Kelly-anda ;) Rosetthalsbandet finns på barnavdelningen.