bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kvällssnack

 
Eftersom vi brukar äta middag ganska tidigt behövs det ofta lite smått att äta ett par timmar innan man går och lägger sig också.. Detta åt jag ikväll framför tv:n - nu orkar man åtminstone sova ;) Rostat bröd med apelsinmarmelad, vattenmelon, ananas och ett par bitar mörkchoklad - bättre än att käka chips i alla fall.. ;)

Beviset i handen

 
Fick äntligen betyget på posten, nu har jag bevis i handen att jag har avlagt kandidatexamen i humanistiska vetenskaper (huvudämne Tyska språket och litteraturen)!! :)
 
Men litteratur inom parentes kanske, för den delen har jag inte varit alltför intresserad av ;) Man kan väl säga att det varit mera inriktning på lingvistik i allmänhet och förstås turism som jag läste som biämne..
 
Har aldrig riktigt bloggat specifikt om mina studier, så nu vet ni ungefär vad jag sysslat med de senaste 4 åren.. ;) I september blir det nya tag med magisterstudier...

Un Matin au Jardin - Roses

 
 
Just nu har jag lust att släppa loss helt och köpa hela Un Matin au Jardin Rose Fraîche-serien från Yves Rocher.. ;) Har redan parfymen (mindre flaska) och duschgelen, men de kommer småningom ta slut så funderar på att köpa samma produkter igen.. Just nu får man dessutom t.ex. en body lotion från samma serie på köpet då man gör en beställning, och så upptäckte jag nyss att de också har ett doftljus.. Svårt att motstå då man älskar rosor :)