bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

what the hell is Wirtschaftspropädeutik?

Här kommer ett par egobilder som jag tänkte publicera i all hast innan jag begav mig till skolan imorse, men sen fick jag så bråttom att jag aldrig hann.

Fick smått panik när kameraremmen råkade hamna ivägen för blixten när jag tog det översta fotot, vilket ledde till att själva blixten blev typ överhettad och lite rök sökte sig ut ur den. Var helt säker på att jag hade förstört kameran totalt, men ännu verkar den fungera som den ska..

Hade två timmar Wirtschaftspropädeutik idag, vilket handlar om typ nationalekonomi, näringsliv och såna saker, om jag uppfattade allt rätt. Undervisningsspråket är förstås tyska.


har på mig en urgammal rosa tröja från H&M, hjärthalsband från Zylber och egenhändigt gjort armband.

nytt till gerbilerna <3

Köpte ett nytt hus åt gerbilerna idag, då deras gamla är helt söndergnagat. Behöver jag säga mera än att två väggar är bortgnagade och att de nu har börjat underhålla sig med att gnaga hål i taket också..? De blev i alla fall helt hyperaktiva av förtjustning när jag gav dem deras nya krypin :) Detta är mycket större än deras gamla också.
Det dröjde inte många minuter innan de började gräva gångar UNDER huset, de små rackarna :)

ekorrn satt i granen..

Lyckades få till några bilder på en söt ekorre utanför mitt bostadshus häromdan. Den var relativt tam, men man kunde ändå inte komma närmare än kanske 20 meter. Tur att min Canon G10 har så bra zoom <3


© Maria Norrgård

© Maria Norrgård

© Maria Norrgård