bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Festfin med H&M


Hittade ett par grejer på H&M som ser ut att va värda att spana in - en kavaj med fin volangdetalj och en klänning som kostar ynka 99 sek.

Ikea-köp

 
 
 
Det blev ett besök till Ikea idag - köpte en stekpanna, kruka, doftljus och en större förvaringsbox i plast att ha under sängen. Ett par välbehövliga saker och ett par mindre nödvändiga saker kan man säga :)

New Camera!!

 
Nu har jag skaffat en ny kamera som får ersätta min Canon G10 tills vidare. Ska väl visa upp min trasiga kamera nånstans och testa ifall det är så att den behöver ett nytt batteri eller nåt. Blir den dyr att fixa får jag väl lov att köpa en helt ny kamera istället - uppgraderar nog isf till en G12 eller så slår jag på riktigt stort och köper en riktig system. Får se.. Anyway, detta är en likadan kamera som min mamma har och jag var så imponerad av den under Spanien-resan så jag bestämde mig för att köpa en egen :) Hade ju helst valt rosa, men den fanns inte så silver får duga. Nu behöver vi ju åtminstone inte bekymra oss om att råka förväxla kameran när jag är hemma hos mamma, hon har nämligen en rosa.. ;)