bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

MNY

lackade naglarna igår med ett av nagellackena jag köpte i Tyskland; MNY Maybelline, nr. 265. Det var omöjligt att få till en verklighetstrogen bild på naglarna, hologlittret gnistrar mycket mera än vad bilden visar, speciellt i solljus förstås. Dock gnistrar det ännu härligare i flaskan, önskar det kunde bli lika sprakande på naglarna.

Men superfint är det hur som helst, nyansen är sådär rosa-röd/bärig. Mera rosatonat än på bilden nedan. Heltäckande på 2-3 lager.
På flaskbilden syns glittret bättre, bara att det är betydligt mera holografiskt.

bloglovin

Day 7

Dag 7 – en bild på någon/något som har stor inverkan på dig

Det första jag kom att tänka på var studieresan med förintelse-tema som jag gjorde i gymnasiet. Det är ett minne som alltid kommer följa med mig, framför allt Auschwitz-Birkenau är något som alla nångång borde uppleva.

Och det får bli fler än en bild, kunde inte välja ut bara en.. :P


toaletter..
bloglovin

Day 6

Dag 6 – mina skönhetsprodukter

Dagens uppgift är att visa upp mina skönhetsprodukter. (Hela listan hittar ni HÄR)

Detta är förstås inte alla skönhetsprodukter jag äger, men mina favoriter just nu.


Japanese Cherry Blossom-duschgel från the Body Shop, Schampo och balsam för färgat hår från Aussie, hårinpackning för färgat hår från L'oréal samt en hårinpackning från Aussie som jag inte börjat använda ännu, men den fick hänga med på bild ändå :P


När det kommer till ansiktsvård kör jag just nu på Neutrogena Visibly Clear.


Lite andra produkter för kroppen: aloe vera gel (suveränt för brännskador, småsår etc), Mango body butter från the Body Shop, handkräm från LdB och Rosebud Salve.


bloglovin