bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Tussilago

© Maria Norrgård
 
Fotade några fina tussilagor för ett par dagar sen, blir så glad av att se på dem :)
 

Våriga naglar

 
 
Så är naglarna inför vappen (valborg) och första maj fixade :) Har använt dessa 5 lack och dessutom har jag lagt ett lager glitter ovanpå (essence - space queen). Så kan det bli då man inte kan bestämma sig för vilken färg man vill ha ;)

vappenmiddag-klänning - check

 
Försökte egentligen hitta en arbetskjol till mitt sommarjobb (de har som krav att man inte får ha kjolar/shorts som visar lår, alltså som i princip ska gå över knäna), men det tycks ju vara hopplöst - nästan allt i butikerna slutar antingen 10 cm eller mera ovanför knäna eller så är de så långa att de nästan släpar i golvet (inte så smart när jag ibland kommer att servera mat, man vill ju inte riskera att snubbla direkt). Eller nåja, hittade faktiskt en kjol på H&M som täckte knäna till hälften, OM jag drar ner den en bit så den hänger på höfterna - men den var ful som stryk, så känns inte värt att lägga ut ens 9.95 euro på..
 
Hur som helst, min lilla stadsrunda slutade med att jag köpte denna skönhet från H&M istället - passar nog både till fest och då man vill vara extra vardagsfin :) Har tänkt inviga den på tisdag kväll då det vankas studentmösspåläggning och vapp-middag (vappen=valborg).
 
Kostade 19.95, helt bra pris :)