bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

två nya toppar i min garderob

Har äntligen fått t-shirten jag beställde från Avanna! Den är så finfinfin. Som vanligt får man ett "tack för beställningen"-kort med snygg illustration.

...och detta linnet köpte jag från Gina Tricot idag. Inte sådär tajt som jag hade tänkt mig, men halvt genomskinligt i alla fall, så man kan stryka transparent linne från shoppinglistan nu då. Tycker om att brottarringningen baktill är så djup, rätt snyggt till matchande bh eller med bikini under :) Perfekt till stranden eller outhärdligt varma dagar!

party hardy in the summer night :)

Blev inflyttningsfest och nattklubb igår :) Kände för en aning ledigare partyoutfit så mina nya harembyxor fick åka på. Matchat med guldigt blingbling blev det ändå partyfeeling över det hela.
  • harembyxor, H&M
  • linne, köpt i Tyskland
  • skor med guldpaljetter, köpt i Tallin
  • väska, second hand
  • örhängen, Betties Galleria
  • armband, köpt i Turkiet
Snart bär det av till beachen tror jag, bara B kunde höra av sig någon gång..

R.I.P Michael Jackson

Tror många håller med mig när jag säger att han var lite vrickad och förstörd, vilket kan ha förorsakats av bl.a förlorad barndom och kändisskapet, men musik, det kunde han göra!

Tänkte hedra hans minne med några av hans låtar:

Beat it-videon hade tyvärr ingen inbäddningskod, så ni får klicka på länken istället: http://www.youtube.com/watch?v=ZkGOiS75Lwk
Va han ändå inte ganska fin på den här tiden, innan han hade förstört sitt utseende? Önskar han bara kunde ha varit nöjd med hur han såg ut.

Thriller
http://www.youtube.com/watch?v=9Xs9OQHpwDE


Earth Song - bara för att videon är så tragisk och vacker.


Avslutar med en vacker ballad: She's out of my lifeHar ni någon favoritlåt av Michael Jackson? Min är nog Beat It.