bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

christmas nailsHar köpt Make Up Stores glitter "Hologram", älskar det! Kostade 13 euro something, men jag tycker det är värt slanten. Skulle vilja ha alla färger, men det har man ju inte råd med direkt.

Anyway, jag har först målat två lager av Isa Doras nagellack i nyans frosty wine, sedan applicerade jag ett lager genomskinligt nagellack på nageltipparna så att glittret skulle fästa. Slutligen ett par lager genomskinligt över hela nageln.
Ett litet present/julklappstips: tillökar gärna samlingen med nyansen "ufo", ett lila och ett i turkos... ;)

julpyntet tittar fram

Inte alls länge tills jag fyller 22 år nu (29.11), vilket innebär att åtminstone en del av julpyntet åker fram! Det har alltid varit tradition hos oss, eftersom jag föddes på första advent :) Har inte så mycket julpynt här i Åbo, men lite grann måste det ju va.


den roliga ölstop-julgranskulan har jag köpt i München :)


inte så juligt, men ville inviga den :)Ska snart på "Glöggrunda", hinner inte blogga mera ikväll med andra ord. Men hoppas ni har en trevlig kväll :)

Indiska cravings
Har fått lite pengar av mamma i födelsedagspresent, som jag tänkt spendera på lite roligare saker än mat, skolmaterial och räkningar ;) Kommer säkert göra ett besök till Indiska, de har så mycket fint just nu.
Vad sägs om lite annorlunda julgranspynt i form av buddha eller en elefant? Roskudden skulle jag gärna slå till på, men jag skulle föredra den i en annan färg. Tekannan är helt ljuvlig :)