bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Två dagar kvar..

Nu är det endast två dagar kvar till min synkorrigerande laseroperation, spännande!! :) Två dagar på förhand måste jag förbereda mig inför ingreppet genom att använda två olika ögondroppar fyra gånger per dag. Den ena sorten är till för att återfukta och skydda ögonen mot irritation. Den andra sorten är ett sorts antibiotikum som ska döda bakterier och motverka infektion. Det är viktigt att ögonen är så återfuktade och välmående som möjligt inför operationen.
 
Taggar: nomoreglasses;

Hangover movie

 
Egentligen borde jag inte ens ha någon baksmälla, tror egentligen att jag helt enkelt mår konstigt pga att jag vänt på dygnet och sovit för lite.. Men men, en dag som denna då jag ändå inte orkar göra något vettigt kan man väl lika bra se på film :)

Höstväder

 
Nu är hösten verkligen ett faktum tycker jag - idag har det varit mulet och småregnigt och temperaturen orkar sig nätt och jämt över 10 grader numera.. Lika bra att sluta låtsas att det är sommar och börja klä sig mera höstigt antar jag. Hade idag på mig bl.a. min härliga senapsgula tröja med renar(?) som jag köpt i Riga, gör sig bra till mitt röda hår tycker jag :)