bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Metallic tattoos del 2

 Igår kände jag för att testa några till guld- och silverfärgade temporära tatueringar / flash tattoos, de är ju verkligen så galet snygga!! Om ni klickar HÄR kommer ni till inlägget där jag visar upp mina två ark och de första tatueringarna jag testade, samt berättar hur länge de håller och hur man får dem att hålla så länge som möjligt :)
 
Dessa pryder min arm. Tycker fatimas hand är en så vacker symbol!
 
Bjuder på en sorts outfit-bild i samma vända.. :P
 
Har matchat med dessa accessoarer :)
 
 Sen blev det en på ryggen också, min pojkvän kom faktiskt på den här idén och jag tycker det ser riktigt häftigt ut! :) Nästan så man skulle vilja tatuera en sånhär på ryggen på riktigt.. Fast kanske ändå inte vill ha nålar i ryggraden, tror det skulle bli extremt obehagligt..
 
Vad tycks? :) Har ni använt några snygga metallic tattoos hittills i sommar?

Akustito Cocktail

 Idag bjuder jag på några bilder från Akustito Cocktail, dendär lilla cocktailbaren intill en surfarstrand som jag redan bloggat om en gång tidigare då vi var på flamenco-show (klicka här). Förutom deras kvällsshower kan jag rekommendera att ta en paus där för en sangria eller mojito t.ex. då man går längs strandpromenaden; rutten Los Cristianos - Costa Adeje är trevlig, men kan vara skönt med en paus ungefär halvvägs eftersom den är några kilometer :)
 
Baren har förresten haft stängt ett tag pga renovering eller nåt sånt, men 1a juli är det nyöppning, ska bli spännande att se resultatet :)
 
Hoppas att de behåller dessa fina skyltar :)
 
Själv föredrar jag sangrian :)
 
 Glad Maria, kanske en aning salongsberusad - skyller på att vi inte ens hade ätit lunch ännu (lågt blodsocker + lite grann alkohol = lite väl snabb fylla..)
 
 Ett av favoritarmbanden :)
 
"Det finns inget wi-fi, prata" :)
 
 Fick syn på min drömcykel - mäktiga vågor i matchande turkos färg i bakgrunden.
 
 ..och så ett charmigt slitet surfbräde :)
 
 Någon favoritbild? Vad skulle ni välja, sangria eller mojito?

Hoppas ni alla har en fin söndag! :)

Historiskt beslut i USA + pride-filter på facebook

Igår togs tydligen ett historiskt beslut som ska gälla i alla delstater i USA: att alla amerikaner har rätt att gifta sig, oavsett kön eller sexuell läggning!
 
Dehär va ju en överraskande och oväntad nyhet, kul att se att USA gör nåt bra ibland också och inte bara funderar på var de ska starta konflikter och krig näst.. ;) Men oj oj, att godkänna dehär i alla delstater samtidigt, jag hade väntat mig en betydligt långsammare process delstat för delstat..!
 
Samtidigt så kan man fundera kring om denna lag införs av enbart ren och skär välvilja, eller om de inte vill höja sitt anseende lite och framstå som en förebild för att bl.a få fördel i konflikterna mellan USA och Ryssland (det tycks ju pågå nåt sorts "maktkrig" om vem som ska ha mera inflytande i EU...) - intressant är ju också att Rysslands regering och lagar är extremt anti-gay och nu tar USA en sånhär snabb vändning åt det motsatta hållet..
Men just nu skiter jag i det och gläds iallafall över det faktum att jämställdheten tagit ett stort steg framåt :)
 
Firar med att ha ett pride-filter på min profilbild på facebook, som ni ser nedan <3
 
 
HÄR förklaras hur man kan fixa pride-filter till sin profilbild.
 
Nån annan som har lagt pride-filter på sin fb-profil? :)