bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Imorgon bär det av ★ Home is where the heart is

 Snart är det alltså dags för Teneriffa-resa nr.3..! Kan bara vara där en vecka den här gången, men en vecka med min älskling efter att ha varit ifrån honom 3 månader är värt såå mycket ändå..  
Nästa gång hoppas jag på att få vara med honom mer eller mindre permanent. Får se hur allt går..
 
VS
 
Inte så dumt att byta höst/vinter mot lite behagligare temperaturer heller.. ;) 
 
 
Får se om jag lyckas blogga under resan - internet på hotellet är så dyrt, men kanske jag kan använda lite av mobilens internet för att skriva några snabba inlägg :) Om inte så får ni iallafall se fram emot en hel del bilder efter resan ;)

Julpynt i lyan

 
 
 
 
Nu har allt mitt julpynt åkt fram :) Har ju inte såå mycket pynt i min lilla studentbostad, eftersom jag ändå aldrig är i Åbo under själva julveckan - men jag älskar ju julen, så något måste man ju ha att plocka fram sisådär en månad före.. ;)  
 
Har ni också börjat julfixa? :)

Recension ★ Happy Holidays Citrus & Mint

 
Jag har nu testat fotvårdsprodukterna ur Dermoshops Happy Holidays-serie, så tänkte skriva en mini-recension om produkterna :)
 
Fotbadsalt Karbamid doftar väldigt behagligt och jag känner direkt när jag häller det i vattnet att det har en uppmjukande effekt.
 
Fotcrème Karbamid doftar också gott och framför allt väldigt fräscht, tycker det är mera mint än citrus i doften, vilket är positivt enligt mig. Blev positivt överraskad av hur snabbt cremen absorberas av huden och att den inte lämnar som en klibbig hinna som många andra fotkrämer. Har väl mycket att göra med att de valt att skippa skit som mineralolja i produkten :)
 
Eftersom ingrediens-listorna också ser bra ut kan jag väl inte annat än ge produkterna 5/5 i betyg! :)