bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Julpynt i lyan

 
 
 
 
Nu har allt mitt julpynt åkt fram :) Har ju inte såå mycket pynt i min lilla studentbostad, eftersom jag ändå aldrig är i Åbo under själva julveckan - men jag älskar ju julen, så något måste man ju ha att plocka fram sisådär en månad före.. ;)  
 
Har ni också börjat julfixa? :)

Recension ★ Happy Holidays Citrus & Mint

 
Jag har nu testat fotvårdsprodukterna ur Dermoshops Happy Holidays-serie, så tänkte skriva en mini-recension om produkterna :)
 
Fotbadsalt Karbamid doftar väldigt behagligt och jag känner direkt när jag häller det i vattnet att det har en uppmjukande effekt.
 
Fotcrème Karbamid doftar också gott och framför allt väldigt fräscht, tycker det är mera mint än citrus i doften, vilket är positivt enligt mig. Blev positivt överraskad av hur snabbt cremen absorberas av huden och att den inte lämnar som en klibbig hinna som många andra fotkrämer. Har väl mycket att göra med att de valt att skippa skit som mineralolja i produkten :)
 
Eftersom ingrediens-listorna också ser bra ut kan jag väl inte annat än ge produkterna 5/5 i betyg! :)

ABC saker jag gillar - del.2

Fortsätter min ABC-lista med bokstäverna K-S :) Tanken bakom är alltså att jag ska lista en sak jag gillar på varje bokstav. Här hittar min mitt första inlägg med A-J.
 
K - kärlek, sålänge det är lycklig sådan förstås..
 
Det här är kärlek för mig 
 
L - ledigt - få saker är väl bättre än att få vara ledig och göra precis vad man vill..!? :) Allra helst i form av en längre semester, kanske med en sangria i handen på nåt varmt och skönt ställe... ;)
 
Bild från Teneriffa
 
M - mys - tända ljus, mysbelysning, te och något gott att knapra på, nån film eller tv-serie... :)
 
Copyright © Maria Norrgård
 
N - nagellack - ännu värre nagellacksfantast var jag nog förut, har haft en period då jag ofta sysslade med nageldesign, men just nu orkar jag oftast bara måla naglarna i en enskild färg.. Kanske det också är en period. Hur som helst, borde ha sisådär 100 olika nagellack.. ;)
 
Ett liiitet urval ur min samling.. ;)
 
O - ormar - haha, ja, tycker faktiskt de är fascinerande :D Ser jag en komma krälandes på marken så brukar jag vara snabbt framme med kameran.. ;)
 
Lyckan då man får till ett sånt här foto..! Copyright © Maria Norrgård
 
P - Popcorn - har alltid varit ett av mina favoritsnacks, som jag aldrig tröttnar på :)
 
 
Q - quiz (vilken svår bokstav..!) Tycker om att göra alla möjliga quiz - kan vara mera seriösa kunskapstest (älskar allmänkunskap) men även fåniga facebook-quiz som ska berätta vilken min mentala ålder är eller vilken disney-prinsessa jag skulle vara..
 
 
 
R - Ronja - världens finaste kisse som nu är 10 år gammal.. Hoppas hon får vara frisk och må bra många år till 
 
 
S - Spanien/spanskt - har länge gillat det mesta som har med Spanien/spanskspråkiga länder, spanska språket, musiken m.m. att göra :) Har gått 3 språkkurser, besökt Spanien (fastlandet) en gång och bott 3 månader på Teneriffa (+ återbesök) för att göra utlandspraktik. Har ju också länge varit lite svag för spanska män, men nu finns det ju bara en man i mitt liv, och han råkar vara italienare.. ;) Spanien eller nåt annat spanskspråkigt ställe står högt på listan över platser jag kan tänka mig att bo på i framtiden!
 
Några random bilder från södra Spanien och Teneriffa