bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

wappen-picknick på G!

(eller Valborg säger ni ju i Sverige)

Ska snart bege mig iväg på picknick med mina medstuderanden, har med mig bl.a. tuc-kex, hemmagjort chokladgodis, serpentiner och Hello Kitty-såpbubblegrejs :)

oh (yes) no !

så har man gått och köpt nya nagellack IGEN. Men jag var lite nyfiken på Eveline cosmetics nagellack, eftersom jag inte provat dom förut. Dom hade dessutom ett specialerbjudande på vissa av sina lack, så jag fick alla 3 för sammanlagt 5 euro :)

behövs åtminstone 3 lager, men formulan känns bra att arbeta med, och dom torkar snabbt! Det glittriga gör sig kanske bäst ovanpå ett annat lack, eller för att piffa till en vanlig fransk manikyr.

Just nu har jag lackat båda händerna med det gråaktiga(nr.470), det är en hit! Ni ser ju redan på bilden ovan hur fint holo-skimmer det har, mera bilder är på kommande :)
(Eveline finns åtminstone att köpa på Ikea och VapaaValinta)

UD: varför har jag skrivit Ikea?? Lidl ska det ju va. Hade nog lite hjärnsläpp där.. :P

cuteness by XZ

XZ (ett hårproduktsmärke som ägs av Berner) har tagit fram lite söta produkter, jag smälter!

Mumin-produkterna tycks vara riktat till barn, men Manga-produkterna måste väl ändå vara för lite mera vuxna, eftersom det ska vara bra för alla hårtyper, även färgat hår. Vettiga föräldrar låter ju inte direkt sina småbarn färga sitt hår.


innehåller UV-skydd och ska dofta lingon(låter lite skumt tycker jag :P)


den rosa flaskan doftar röda bär och den blå doftar päron


doftar också röda bär, och ska förhindra statisk elektricitet och göra det lättare att reda ut hårtovor som ju så lätt uppstår i barns hår då de flänger omkring :)