bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Långfredagen

Simba-mys
 Hungriga fåglar
 Söta Alexander
 
Lillebror och storasyster :)
 
Långfredagen var en lugn dag, bortsett från att jag kämpade i flera timmar med en lite mera invecklad spanska-uppgift.. Igår var jag på arbetsintervju och på kvällen vankades påskmiddag hemma hos pappa med lite släktingar.. Idag har varit en lugn dag igen, t.o.m pluggfri. Men imorgon får jag nog ta itu med lite studier igen.. Försöker varva plugg med ledighet nu under påsken - som studerande kan man ju glömma att få vara helt och hållet ledig under "loven"..

Glad Påsk!

En aning sent, men önskar er en riktigt trevlig påskhelg med några foton på påskiga inredningsdetaljer från pappas hem :)
 
 
 
© Maria Norrgård
© Maria Norrgård

Äntligen flyttat!!

 
Äntligen är flytten färdig, sen tisdag har jag faktiskt kunnat sova och bo här! :) Städgrejorna och gardinerna är dock fortfarande kvar i gamla lägenheten, de hämtar jag efter påsken i samband med att jag städar gamla lyan.. Men det finns tack och lov persennier här, så man klarar sig ett tag utan gardiner :)
 
Bilden ovan togs på tisdag kväll genast efter att jag fått in alla grejer, så ser aningens trevligare ut just nu, även om det fortfarande finns en hel del att packa upp och få i ordning..