Lyxig adventskalender och julklappstips från Dermoshop

Detta är lucka 1 i Marias Memoarers julkalender 2017
 
 
Så var det första december och nedräkningen till julafton kan börja. De som känner mig vet att jag älskar julen och allt som det innebär. Julpyntet åker fram senast till min födelsedag (29 november), eftersom jag föddes på första advent. Sen är det full julstämning som gäller fram tills mellandagarna då jag börjar känna att jag fått min dos för denna gång.
 
I år bestämde jag att jag skulle ha en lyxigare julkalender och skippa den tråkiga vanliga chokladkalendern. Det blev en skönhetskalender från Dermosil. Detta är ett av mina personliga favoritmärken och prislappen var inte alltför hög. Jag har verkligen väntat på att få öppna första luckan och om du är nyfiken på vad som fanns i den så kan du se det på Instagram @mariasmemoarer ;)
 
 
På bilderna ser du även några julförpackningar som jag ska ge i julklapp åt nära och kära. Jag har flera år köpt största delen av julklapparna härifrån, då det känns smart att ge bort bruksvaror som hygienprodukter, kökstvålar, handkrämer m.m. Dessutom är priserna budgetvänliga, så man kan ge bort en trevlig och vackert inslagen julklapp utan att det kostar skjortan. Och nej, jag har inte fått betalt för att skriva detta, trots att det kan verka reklamigt... ;)
 
 
 
Har du en adventskalender i år? Dela gärna med dig av smarta julklappstips i en kommentar!
Taggar: Dermoshop, Dermosil, jul, julkalender, julklappstips;

Kommentarer :

#1: Linda

Åh den kikade jag med på :) Men det landade på en kalender ifrån Body Shop i år. Förra året hade jag Rituals. Så kul att även vi vuxna får öppna lite kalendrar.

Svar: Jag hade också tänkt köra på Body Shop, men så blev det denna istället ;)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :