bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

28 år!

Oj oj, så blev man visst ett år äldre igen..! Känns aningens konstigt, men man brukar ju vänja sig. Ingen ålderskris iallafall, men sen har jag aldrig upplevt nån sån heller. Jag tänker snarare att man utvecklas hela tiden på nåt sätt, så när man väl blivit ett år äldre så borde man väl även känna sig mogen och redo för den ålder man är i? Det är inte direkt så att jag skulle vilja vara 20 igen, när allt kommer omkring. Hellre 30 då, ärligt talat.
 
Känns alltid lite speciellt när födelsedagen infaller på första advent också - jag blev faktiskt även född på just första advent :) 
 
Så hur har min dag varit hittills? Ganska lugn och vanlig: tog lite sovmorgon, sen tog jag en varm dusch och smörjde efteråt in mig med en härlig bodylotion. Lite frukost och te ur min finaste temugg. Ur den dricker jag i och för sig varje dag... ;) Och så lite chill i soffan. Snart ska jag en sväng till pappas hus och samtidigt hälsa på min brorsdotter som spenderat natten där. Tårta och presenter m.m. blir det först mot kvällen. Känner inte för att fira desto mera än så i år. Ifjol spenderades min födelsedag däremot på Teneriffa med älskling, då åt vi på en snäppet finare restaurang :)
Finaste strumporna på dagen till ära... ;)
Och finaste muggen från PiP Studio
 
 
Har ni nån gång känt av åldersnoja, eller tänker ni ungefär som jag?

Kommentarer :

#1: Eva Sollén

Stort grattis på din födelsedag :)

Svar: Tack så mycket! :)
Maria

skriven
#2: Freja Limelake - Resor, accessoarer, skönhet, mat

Men grattis! Jag är bara 20 år nu, men börjar redan få panik då senaste åren sprungit förbi haha.

Svar: Tack! :) Oj, det är verkligen en ung ålder att få panik..! :)
Maria

skriven
#3: daniela

grattis i efterskott!! jag har nog lite ålderskris på gång jag :D

Svar: Tack! :) nej men det behöver du ju verkligen inte ha :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :