bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Teneriffa vol.3 - del.3

 Så kommer sista bilderna från senaste Teneriffa-resan jag gjorde nyligen för att hälsa på älskling :) De två andra inläggena kan ni se här och här.
 
Jul på Teneriffa, som nordbo känns det lite konstigt med julpynt i sommarvärme..
 
Mera julpynt á la Teneriffa..
 
Åt otroligt nog pasta enbart en gång under veckan - tidigare brukade han laga pasta nästan varje dag ju, italienare som han är... :P
 
Födelsedagsmiddag på en snäppet finare restaurang :) Maten var inte såå mycket dyrare än på en vanlig restaurang, men inredningsmässigt kändes det ju ganska lyxigt!
 
Födismiddag..
 
Lite rött..
 
 Blev en entrecôte, väldigt snyggt dekorerad tallrik! Sen pommes frites och ångkokta grönsaker vid sidan om.
 
En lite småfånig bild bara :))
 
Jag shoppade typ inte alls, förutom denna sagobok för ynka 9 euro som mina tvåspråkiga(svenska och spanska) kusiner ska få till julen :)
 
En lycklig Maria :)
 
Dock var vädret inte riktigt det ultimata - ungefär halva veckan var blåsig, delvis mulen och ganska eländig - det regnade en dag och en dag var verkligen stormig.. Men det viktigaste var ju inte direkt sol och bad, utan att få vara med min älskade 
 
Ny front som drar in från havet..
 
Jag kan verkligen bli jätteglad över små saker - som dessa blommor som han plockade ihop på väg hem från jobbet sista dagen - blev nog lika glad av dessa som jag hade blivit av en köpt blombukett :) 

Kommentarer :

#1: Lifejj

Vilka fina bilder! Och vilken mysig restaurang ni var på, riktigt häftig! :)

Svar: Tack! Jo, den kändes ganska lyxig, men inte var det superdyrt ändå :)
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :