bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Låt mig presentera: Honor 10

Så har jag efter 3 år låtit min tidigare smartphone gå i pension. Hejdå, Huawei P8 Lite, välkommen Honor 10!
 
new phone and cover - Huawei Honor 10
Jag velade både länge och väl, men så bestämde jag mig för Honor 10 som höll sig inom mina budgetramar och passande nog råkade jag hitta en kampanj så jag fick den för 100 euro mindre än vanligt. Jag satsade även på ett extra snyggt skal och ett extra pansarglas som man kan fästa och ta bort själv, som förhoppningsvis tar hela smällen ifall den åker i marken. Jag är ju lite småklumpig med telefoner så de har tendens att flyga ur min hand nu som då.
 
Även om det finns ännu modernare mobilkamerateknik numera ville jag som sagt hålla mig till en rätt låg budget, så jag nöjde mig med Honor 10 med sin dubbla kamera. Ett klart uppsving från min tidigare telefon, såklart. Och prio nummer ett var just en (i förhållande till budgeten) bra kamera. Andra fiffiga finesser är bara små plus i kanten.
 
Igår testade jag för första gången kameran lite ordentligare, det var ju en så vacker och skön påsklördag. Så nedan följer två oredigerade fotoexempel tagna med min Honor 10:
 
Blombilden är inzoomad i efterhand, men jag har inte ändrat på färgstyrka eller något sådant alls. 
 
Och så måste jag bara visa upp en porträttbild också på mina kusiner. Jag blev verkligen positivt överraskad av denna funktion!
Taggar: fotografering;

Kommentarer :

#1: Jessica Högberg

Den kameran ser ut att duga alldeles utmärkt!

Svar: Jo är mestadels riktigt nöjd :) Har kanske inte fått riktigt grepp om alla finesser än
Maria

skriven
#2: Mia

Intressant, jag kommer antagligen att behöva byta så småningom också och då kommer en bättre kamera att vara högsta prio - samtidigt som jag vill hålla mig till en budgetvariant... Hur är den att fota inomhus med?

Svar: Jag tycker den har funkat riktigt bra även till inomhusfotografering hittills :) Inte testat så mycket nattfotografering än, men har fått till några bra bilder i inomhusbelysning kvällstid.
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :