bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Tävling: vinn jeansleggings från Dress like Marie!

 
Nu har jag fått äran att tävla ut ett par superbekväma och tuffa stentvättade jeansleggings tillsammans med Dress like Marie! Jag har även tidigare bloggat om Dress like Marie och gillar deras koncept så det är väldigt kul att få arrangera denna tävling :)
 
Vad kan man vinna?
Jeansleggingsen (länk) som ni ser på bilden ovan, storlek: Onesize (typ M-3XL*) i färgen blå. Vinstens värde: 24,90 euro.
*Jag är rätt säker på att det är samma leggings som jag själv har, om så är fallet passar de även en XS-S galant
 
Såhär gör du för att tävla: 
- svara på följande fråga: Vad gillar du bäst - jeans eller leggings?
- skriv därefter kort varför just DU ska vinna!
- glöm inte att ange din e-postadress i e-postfältet, så jag kan ta kontakt med dig ifall du vinner!
OBS! För att deltagandet ska vara giltigt måste man svara i detta inläggs kommentarfält, svar under delade inlägg på Facebook eller någon annanstans är ej giltiga.
 
Tävlingen pågår till och med 31.05.2016 kl.23:59, vinnaren utses utgående från motiveringen och presenteras i bloggen under samma vecka samt kontaktas via e-post. Om vinnaren ej kan nås inom 1 vecka utses en ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 
Lycka till!
 
Tävlingen har avslutats och vinnaren utsetts!
Taggar: Dress like Marie;

Kommentarer :

#1: Anonym

Jag gillar bäst jeans, men främst därflr att jag aldrig kännt mig bekväm i ett par leggings då jag har korta ben så de korvar sig både runt vristen och en del jag haft har till och med hasat ner i grenen... så helt enkelt dåliga erfarenheter med leggings som får mig att välja jeans. //Marion

Svar: Psst, jag vill även ha en motivering till varför just du ska vinna, det är utgående från den biten som jag väljer ut vinnaren! :)
Maria

skriven
#2: Anonym

Varför jag ska vinna? Jo därför att jag skulle aldrig komma på att köpa leggings själv eftersom pengar är en bristvara som ensamstående mamma. Dessutom skulle jag komma mig och kolla till Dress like Marie då o kanske hitta mer jag gillar. Och jag lovar skriva blogginlägg om leggingsen ;) //Marion

skriven
#3: ninozia

Jag föredrar jeans just nu, när jag har några favoriter jag hittat :) Men använder leggings/jeggings lika ofta, när jag har längre tunikor och klänningar ofta i olika jobbsammanhang :)

Jag vill vinna för att jag behöver ett par leggings som sitter bra, många tycker jag inte sitter perfekt som dessa verkar göra, har vänner som gillar dem! Samt att jag skulle få något att blogga om - en win win :D /Nina

skriven
#4: Eivor

Jag föredrar jeans för fickornas skull men leggings är jättetrevliga med korta klänningar eller långa tunikor <3 Jag känner jag skulle vara värd att vinna leggingsen för jag behöver lite tröst efter att ha varit till läkaren i dag och fått höra att jag kanske har Ulcerös kolit! Ännu en sjukdom att lägga till min redan långa lista med kroniska sjukdomar jag lider av...

skriven
#5: Helena i Uppsala

Jag gillar bäst jeans.
Har på sistone undrat hur folk får på sig sådana snäva jeans men förstår nu att det går med strechfunktionen. Passar de mig? Jag får väl prova!

skriven
#6: Fru P

Jag har varierat mig väldigt genom åren men för tillfället är det mest jeans men det brukar ändra sig nu när värmen kommer, då är ju leggings väldigt skönt!

Jag och min man tittade för några månader sedan över vår ekonomi och insåg att det rinner ut väldigt mycket pengar ur hushållet och bestämde oss för att utmana varnadra med köpstop. Jag har tagit detta väldigt seriöst och knappt handlat något utöver mat och hygienartiklar senast två månaderna, man vill ju inte vara sämre än gubben liksom :).

Men givetvis har nu Murphy kommit och valt att paja alla mina jeans. Så senaste veckan har två par jeans rämnat och visat halva min rumpa så jag är i desperat behov av nya byxor. Och ja, jag är alldeles för tjurig för att gå emot köpstoppet, då vinner ju mannen :)

skriven
#7: Maria

Jag själv föredrar jeans. Men skulle gärna vinna ett par leggins till min mamma i morsdagspresent! Hon älskar leggins och skulle bli jätteglad över att få ett par!

skriven
#8: julia

Jag väljer själv jeans alla dagar i veckan! Skulle vilja vinna ett par leggins och ge som gåva åt min mamma :) Hon förtjänar ett par nya leggings eftersom hon använder sådana väldigt ochfta och det vore en så kul överraskning :)

skriven
#9: Pernilla L

Jag älskar leggings mest! Bekväma & passar alla kroppsformer :-)
Har "mage", så det är ofta omöjligt att hitta jeans som passar i midjan för då blir de för stora i benen! Varför jag vill vinna; har gått ner 32 kilo och alla mina kläder är för stora och dessa är ju såå snygga och ser så sköna ut samtidigt som de verkar hålla allt på rätt plats <3

skriven
#10: Sofi Fifi Karlsson

Jag föredrag absolut leggings!
Jeans är jobbiga, obekväma och skaver. Leggings däremot är sköna och följsamma och passar till alla tillfällen (med rätt topp!).
Jag skulle vilja vinna dessa leggings så att jag ändå kan VERKA ha jeans vid de tillfällen andra personer inte tycker att leggings är passande. Med dessa vet ingen min sköna hemlighet!

skriven
#11: Nette

Jag föredrar leggings för att jeans kan bli lite styva att ha på, är väldigt bekväm av mig 😛 Vill väldigt gärna vinna leggingsen för det är ett nytt märke för mig. Vinna borde jag för att min katt rev ett hål i mina favvoleggings förra veckan! 😫

skriven
#12: Yvonne

Jag föredrar leggings för att de är bekvämare. Men, riktiga jeans håller längre. Jag borde vinna för att bli överbevisad om att det också finns leggings som håller ;)

skriven
#13: Ann-Marie

Jag älskar dessa leggings-jeans,har ett par,men tar gärna ett par till :)

skriven
#14: Mia

Jag älskar leggins för dom är så snygga att kombinera med långa tunikor & så är dom så härligt bekväma!

Jag hoppas på att vinna eftersom jag är gravid och magen växer sakta men säkert. Ett par bekväma onesize byxor hade passat länge & är så mycket snyggare än trötta mysbyxor 😊

skriven
#15: Terese

Oj vilken svår fråga! Båda är ju lika bra, men kanske ändå jeans dem använder jag oftast.
Jag skulle vilja och behöver vinna för jag är i akut behov av nya byxor, men har inte hittat den rätta modellen i butikerna :)

skriven
#16: Petra

Vad kul med samarbete och tävling! Jag hade sönder ett favoritjeanspar häromdagen, och skulle gladeligen ersätta dem med dessa fina leggings. Jag gillar både jeans och leggings - och de senare hör definitivt sommaren till. Svårt att hitta bra dock, man vill ju heller inte gå runt i långkalsonger... ;-) Dessa ser lovande ut, kanske man hittar nya favoriter genom vinst, vem vet?!

skriven

Kommentera inlägget här :