bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

On the road - farväl Åbo

I skrivande stund borde jag vara på väg till min hemort - och lämnar alltså Åbo, antar att det blir för gott men man vet ju aldrig hur framtiden blir. När jag skickade bilder från Aura å åt älskling så svarade han genast att där vill han bo... :D Nå, skulle vi nångång plötsligt bestämma oss för att bo i Finland så skulle ju Åbo vara ett av de huvudsakliga alternativen.
 
Men nej, just nu känns Åbo verkligen som ett avslutat kapitel, är så färdig med studentlivet och det är ju just det som jag förknippar staden med just nu. Nu gäller det bara att bli färdig med gradun så snabbt som möjligt och fixa de sista detaljerna på distans, tack och lov för tekniken som tillåter att det mesta kan ordnas fast man inte befinner sig på rätt ort!
 
Nå, vi ses igen imorgon antar jag! :)
© Maria Norrgård - satt och njöt av solen vid ån en stund häromdagen...
© Maria Norrgård - hejdå Åbo!

Kommentarer :

#1: Mimas Hälsa&Skönhet

svar: Jo jag har sitt att dom har en annan Moment de Bonheur parfym nu på hemsidan, den har väl kommit in i sortimentet istället för den gröna eller så e den bara slutsåld :)

Jag tycker hemst mycket om Åbo. Kan bero på att jag ägnade mycket tid där då min 10 år äldre syster studerade och bodde där. Jag kan Åbo nästan utan och innan och skulle kunna tänka mig bo där om jag skulle "måsta" bo i en storstad. :)


Svar: Ahaa, jag trodde det var den gröna som var ny, har aldrig sett den förut :D Det är alltså denna som jag suktat efter i nåt år redan:http://marvelicious.blogg.se/2015/september/yr-cravings-2.html

Åbo skulle nog vara ett av mina toppalternativ med ifall jag var tvungen att välja en plats i Finland att bo på.. ;)
Maria Norrgård

skriven
#2: Jennifer - Globetrotter & Dreamer

Jag tyckte Åbo räckte för en termin ;) Men det är en väldigt mysig stad det måste jag säga! Hade väldigt fina månader där förra hösten.

Svar: Och själv har jag bott där typ 5 år, beroende på hur man räknar :) Fast inte året runt då.
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :