bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Santa Cruz-shopping

 Igår åkte vi på shoppingrunda till Santa Cruz (Teneriffas huvudstad) - vi spenderade väldigt mycket tid i Primark, dessutom åt vi god mat vid en buffet-restaurang. Riktigt lyckad dag :)
 
Två Primark-kassar på var (nåja, lite mer än halvfyllda kassar)
 
En liten couple-selfie :) Jag har turen att ha en pojkvän som också gillar kläder och att shoppa, och han har hyfsat bra tålamod även då det är jag som vill kolla i nån butik :) Men sen är jag ju inte omöjlig och spenderar hur mycket tid som helst i en butik heller, jag är ganska snabb på att svepa genom en butik och se om det finns något jag gillar eller ej :) 
 
 Och så nedan mina Primark-fynd (förutom detta köpte jag även en yoga/träningsmatta från Intersport)
 
★ mörkblå ryggsäck, 10 euro
★ jeans, ~8 euro
★ högmidjade slitna shorts, 13 euro
★ två par skor, 7 euro/par
★ leggings, 4 euro
★ 2-pack skärp, 3 euro
★ rumsdoft med träpinnar (diffuser), 1,50 euro
 
+ dra-på-underlakan för dubbelsäng för 8 euro från Home-avdelningen
 
Jag är lite småtokig i allt som har detta mönster (som ni ser i insidan av skorna) just nu..!
 
Detaljbild på skärpen och shortsen
 
 
Vilka fynd alltså, H&M är ju dyrt i jämförelse till dehär priserna..! ;)

Kommentarer :

#1: SHOGBERG

SÅ. AVUNDSJUK.
Jag o flickvännen planerar resa nu till december (kela så länge de e dit!!). Vet ej om de blir teneriffa eller "tråkiga" gc.. hehe.

Svar: Jo, det är ju en tid till dess.. :P Är ni ute efter ren solsemester så är dock inte december den bästa månad att besöka Teneriffa (eller kanarieöarna överhuvudtaget gissar jag) - detta är en av de "vintrigaste" månaderna på året här och det går inte att garantera sol eller tillräckligt varmt för att ligga på stranden, åtminstone inte som klimatet varit här de senaste två åren typ. Jag låg inte ens vid poolen en enda gång då jag var här en vecka i slutet av november, för det kändes lite aningens för blåsigt/svalt, och vissa dagar hade vi ju knappt sol heller + att vi hade storm ett par dagar. Betyder ju inte att hela december ser ut såhär, men som sagt, inte så värst solsäker månad att åka. Hyfsat säker är februari vad jag förstått, vill man vara ännu mera säker så skulle jag satsa på mars-oktober typ :) Men om ni är ute efter upplevelser, utfärder och inte är så intresserade av stekande värme (eller åtminstone inte vill/behöver ligga och sola var och varannan dag) så går det säkert jättebra när som helst på året! :)
Maria Norrgård

skriven
#2: Rebecka

Wow, det är verkligen billigt! Sen så har jag en fråga som nu egentligen inte har något att göra med det här inlägget....nu har jag inte läst din blogg så länge så kanske du redan har skrivit om det men jag undrar hur du och din pojkvän träffades? Det skulle vara jättekul att läsa ett inlägg om hur ni träffades, när du bestämde dig att flytta till Teneriffa, kulturskillnader emellan er osv. :)

Svar: Jo, svårt att hitta mera prisvärt än såhär! Här finns ett inlägg där jag skriver lite mera detaljer kring vårt förhållande och hur vi träffades :) --> http://marvelicious.blogg.se/2014/october/nagra-faktan-om-mitt-forhallande-och-min-pojkvan.html#comment
Sen har jag ju kategorierna "long distance relationship" och "life with an italian" där det ibland kommer fram lite smått kulturella saker etc, fast har egentligen inte bloggat så mycket om kulturskillnader ännu. Men skulle ju kunna fixa en liten följetong med skillnader (och kanske också likheter) kulturmässigt framöver :)
Maria Norrgård

skriven
#3: ronja

superfina shorts o skor :)

Svar: Tack, är supernöjd med dessa köp! :)
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :