bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Café-tips - Rincón del Pan

Café Rincón del Pan är ett härligt café som bl.a. hittas i Teneriffas huvudstad Santa Cruz (vi besökte det som ligger på Calle Alvaro Rodriguez Lopez, 14). Jag rekommenderar detta ställe för att de säljer egetbakade bröd och bakverk till ett väldigt bra pris ifall man köper flera på en gång, mängdrabatt kan man väl säga.
 
Kort sagt: mycket gott för liten peng! :)
 
2 leche leche (kaffe-dryck) och 4 bakverk (med choklad- och vaniljkräm-fyllning) för sammanlagt lite på 3 euro ser ni på bilden nedan - varför nöja sig med bara en när det är såhär galet billigt? ;)
 
 Cafét utifrån
 
En del av sötsakerna som fanns att välja bland
 
Lite mera sött som samsas med färska bröd
Lite fler prisexempel samt öppettiderna
 
 
Hit lär vi alltid gå då vi besöker Santa Cruz i fortsättningen! :)
 
Tipsa gärna om ert favorit-café i en kommentar - spelar ingen roll var på jorden det ligger.. ;)

Kommentarer :

#1: Anna, New York – My Bite of the Big Apple

Frestande bilder! Till och med jag, som inte är så mycket för söta bakverk, blev väldigt sugen. ;) Mitt favoritcafé vet du redan om men jag tipsar ändå: B Cup Café i New York! http://www.newyorkmybite.com/2015/07/b-cup-cafe-cafe-med-wifi-och-den.html?m=1

Svar: Jag är väl inte heller nåt riktigt "sockertroll" och kan ha svårt för riktigt söta saker, men dessa var sådär lagom söta tycker jag :) Tack för tipset!
Maria Norrgård

skriven
#2: ɑ n n i k ɑ

Gott!

Svar: jo det var det :)
Maria Norrgård

skriven
#3: shogberg

alltså jag har så svårt att välja ett café ställe som är bäst.. tycker allai finland är så TRÅKIGA.. typ "heimbaka bolla" eller sen e de nå arnolds. tråk tråk :) å så e de allti semla bolla mokkaruta.. eller sen "smoothies lagade där som smakar skit..

haha, kräsen :P

Svar: nej Finland har inte världens mest spännande alternativ.. :P Just nu skulle jag dock bli överlycklig över en sockergris, kanelbulle eller liknande som inte finns här, men man vill ju ofta ha det man inte kan få.. ;) Läste annars att det öppnat nåt amerikanskt café i åbo, minns inte namnet just nu.. Men det lät åtminstone väldigt spännande, ska försöka minnas att besöka det i höst då jag är i åbo :) Men sådär ett tips till alla som har vägarna förbi åbo :)
Inte vet jag om just detta café på Teneriffa är så himla spännande heller, men finns ju helt mumsiga saker för ett fantastiskt pris :)
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :