bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Best nine 2020

 
Instagramåret 2020 blev en kompott av bilder från hemlandet och återupplevna reseminnen. Lite av återbrukets och hemesterns år med andra ord. Här presenterar jag de 9 mest gillade bilderna från året som gått. Vilken av bilderna gillar du mest?
 
best nine - solnedgång i Finland, finlandssvenska bloggare
 
Årets mest gillade bild på Instagram är denna solnedgång i behagliga toner hemma i Oravais. Fotat vid hamnen som är en av mina absoluta favoritplatser att fota solnedgångar.
 
best nine Instagram - mäktiga moln i Oravais, Österbotten. Väderbilder från Finland
 
På andra plats kommer en bild taget från mitt vardagsrumsfönster. Det upptornande åskmolnet ser nästan ut som ett rökmoln från en enorm skogsbrand då kvällssolen reflekteras i det. En mycket mäktig syn.
 
mest gillade på instagram 2020 - Keukenhof Nederländerna - svenska resebloggar
 
Ett reseminne från Keukenhof i Nederländerna som föll många i smaken. Här finns fler bilder från denna fantastiska blomsterpark.
 
mest gillade på instagram 2020 - vinter och solnedgång i Kimo, Vörå, Österbotten, Finland
 
En midvintersolnedgång som var lite extra magisk. Jag la tydligen upp denna bild på Instagram ifjol också och då tog den första plats bland de mest gillade bilderna.
 
best 9 instagram, Nykarleby kyrka, instavänliga kyrkor i Finland
 
Fotovänliga kyrkan i Nykarleby som speglar sig så vackert i älven. Dimman gav extra stämning. Vill man se fler fina kyrkor i Finland så rekommenderar jag detta inlägg.
 
best 9 instagram - instavänliga byggnader i Österbotten, Finland - Pauanne
 
Ett av de besynnerliga husen i Pauanne, Kaustby. En väldigt instavänlig byggnad uppenbarligen. Här har jag bloggat om denna plats.
 
best nine instagram - åskmoln i Oravais, Österbotten
 
Jag hade kanske inte väntat mig att just denna bild skulle hamna på topplistan, men visst är det mäktigt med de mörka, hotfulla åskmolnen.
 
best nine - 2020 sommarstuga villa österbotten
 
Bild på sommarstugan under den vackraste tiden på hösten.Tacksam över lövträden som växer kring huset!
 
best nine 2020 - vandringsled Storsand Österbotten Finland
 
Vandring och naturupplevelser har gått hem hos många detta år. Bilden är från vackra Storsand i Monäs, där det finns flera vandringsleder att välja bland.
 
Intressant nog är det nästan bara bilder från Finland som hamnat i toppen i år, med ett undantag. Fortsättning följer med ett inlägg där jag presenterar 9 egna favoriter från Instagramåret 2020.
Taggar: best nine, fotografering, instagram;

Kommentarer :

#1: FREEDOMtravel

Härliga bilder! Jag gillar särskilt de två första! Längtar efter reseupplevelser nu!!

Svar: Tack ska du ha! :) Hoppas på fina upplevelser i år oavsett om det blir i hemknutarna eller om man kan ta sig längre bort :)
Maria

skriven
#2: Ditte

Vackra bilder alla nio och svårt att välja. Men nr 1, 4 och 5 fastnade jag mest för.

Svar: Tack ska du ha :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :