bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Accessoarer till sommarfesterna

Jag är en person som verkligen lever upp till sommaren - det är som om jag vaknar ur en dvala och börjar bry mig mycket mera om att fundera ut fina outfits och i allmänhet piffa upp mig, även till vardags. Under vinterhalvåret bryr jag mig inte alls lika mycket om vad jag tar på mig för kläder, bara det är bekvämt och varmt, typ. Här nedan tipsar jag om några typer av accessoarer som jag tycker är perfekta för att piffa till sommarlooken och som passar till studentfesten, bröllopet, midsommarafton eller andra sommarfester.
 
HÅRKRANSAR
Hos t.ex. mizzy.se finns det en hel del fina hårkransar med blommor att välja bland. Ett väldigt enkelt sätt att "somra till det"! Lite hippiestil kanske, vilket alltid känns rätt under sommaren enligt mig!
 
 
 
ANKELSMYCKEN/VRISTSMYCKEN
Också dessa hör till de sommarpiffigaste accessoarerna jag vet! Jag förknippar även smycket med frihetskänslan man får av att kunna gå omkring barfota eller i lätta sandaler. Exemplet nedan från Gina Tricot framhäver solbrännan snyggt och är stilrent.
 
 
 
FLASH TATTOOS
Oh så förtjust jag var i mina flash tattoos/metallic tattoos förra sommaren! Tror jag kommer köra på såna i sommar igen. Liknande kan köpas t.ex. på Gina Tricot och iDiwa.
 
 
 
SNÄCKOR
Att smycka sig med snäckor känns obeskrivligt somrigt och ger den där härliga södernkänslan. På H&M kan man köpa örhängena och halsbandet ni ser på bilden nedan.
 
 
 
Vilka sorts smycken och accessoarer förknippar ni extra mycket med sommar? Hur gör ni för att skapa en somrig look?

Kommentarer :

#1: Yvonne

Vristsmycken, skulle jag också säga. På fredag ska min son utdimitteras från Yrkesakademin, och jag funderar på vilka acx... äh, hur stavas det? Accessoarer? jag ska välja då. Kanske det blir något nytt... Jag ska ha en naturvit, blommig klänning med smala axelband, och naturvita skor. Men sen?

Svar: Med det tycker jag väl att blommor i håret eller snäcksmycken kunde passa :) Hoppas du hittar nåt passligt att matcha med!
Maria

skriven
#2: Mima

svar: jo visst är pionserien fiin! :)

Jag har två såna där blomkransar från H&M och massa metallic tattoos som jag inhandlade förra sommaren. I love summer accessories! :D

Svar: Jo, samma här! :)
Maria

skriven
#3: Yvonne

Vi får se :) jag har haft ett snäckhalsband, men jag kommer inte ihåg vad som hände med det... Det skulle ha passat bra. Blommor i håret är fint, men med min nuvarande snagg tror jag inte riktigt att det passar.

Svar: Hmm, ja kanske det :) Kanske du hittar något annat sorts smycke med blommor, eller nåt annat somrigt istället :)
Maria

skriven
#4: Jeanette

Tack snälla du att du tycker att jag har ett levande sätt att skriva på! Det värmer i mitt hjärta att få läsa <3

Svar: Varsågod, kul att jag kunde göra någon glad :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :