bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Instagramtävling: vinn Fyrar i Österbotten-affisch!

Jag vill gärna ha fler tips på härliga platser att besöka inom Finlands gränser nu i sommar, och så kom jag på att jag ju har den fina Fyrar i Österbotten-affischen av Julia Bäck som ingick i ett större produktpaket som jag hade turen att vinna tidigare i år. Jag har tyvärr inte riktigt någonstans att ha den själv dock, så vad sägs om att ni bidrar med coronavänliga utflyktstips i Finland, så får kanske just du chansen att ha denna skönhet på en vägg hemma hos dig?
 
 
Observera att jag enbart skickar vinsten till adresser i Finland. Du kan delta i tävlingen på Instagram @mariasmemoarer. Tävlingen avslutas när jag nått 2000 följare eller 31.5.2020.
 
Postern är 70x50cm och värd 39,90 euro. Den går för övrigt att köpa bl.a. här.
Denna tävling är inte i samarbete med någon, utan jag ordnar den på helt eget bevåg.
 
Bonusinfo - fyrarna på planschen (som ju utgör flera utflyktstips i sig, hur roligt vore det inte att ta en fyrtur genom Österbotten?) är dessa:
Korsö 
Stubbens båk 
Sälgrund 
Ritgrund 
Strömmingsbådan 
Norrskär 
Valsörarna 
Hällgrund 
Utgrynnan 
 
Lycka till åt er som deltar och samtidigt vill bidra till en roligare hemester i Finland!
Taggar: finlandssvenska bloggare, inredning, staycation, Österbotten;

Kommentarer :

#1: Emma Engström

Typiskt att man inte kan delta, men SÅ fint verkligen och himla kul med en tävling!! :D KRAM <3

Svar: Ja tyvärr blir det så himla dyrt att skicka utrikes, då jag står för fraktkostnaden själv. Hade det varit någon liten sak som ryms i ett kuvert hade det kanske funkat även för Sverige :) Kanske jag i framtiden kan ordna en tävling i samarbete med något företag, vem vet :)
Maria

skriven
#2: Hemma Hos Felicia

Så roligt! Ska självklart delta! :)

Svar: åh, vad roligt! Lycka till :)
Maria

skriven
#3: Ditte

Jag kan ändå tipsa om några fina områden i Finland där jag var sommaren 2019 och då som reseledare. Valamo nya kloster i östra Finland, i "sjödistriktet" och nära den ryska gränsen. Staden Imatra och att se när dammluckorna där öppnas. Mäktigt och till musik av Sibelius och Borgå. Även en sjöresa på Saimen är väldigt trevligt.
Bilder och mer om dessa trakter kan du hitta på min blogg . Jag har även en ny resa hit inplanerad med den resebyrå jag arbetar för i augusti. Men just nu känns det tveksamt om den blir av.

Svar: Tack för dina fina tips! Valamo skulle vara spännande att se! Överhuvudtaget de ryska gränstrakterna skulle säkert vara en lite annorlunda Finlandupplevelse. Hoppas vi får röra oss någorlunda fritt inom Finland i sommar, sålänge man undviker folksamlingar och tänker efter lite i största allmänhet :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :