bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste tiden i bilder

Jag har haft väldigt dåligt med tid över till bloggen de senaste veckorna, och så ska jag dessutom iväg till Prag imorgon, så då är det på Instagram som uppdateringarna sker. Möjligtvis dyker det upp ett förinställt inlägg även under resans gång, om jag hinner svarva ihop ett. Om inte, så är det hos @mariasmemoarer som det händer saker de närmsta dagarna!
 
Idag tänkte jag berätta kort om hur senaste tiden varit hos mig. I mars blev jag färdig med praktiken på daghemmet, vilket var skönt efter en mycket intensiv period då jag dessutom hade mitt ordinarie jobb att sköta. Men jag har förstås också hunnit med trevligheter som ni ser på bilderna nedan; hälsat på barndomsvän och hennes katter i Petalax, klippt håret och köpt mig en kaffeplanta och världens finaste kruka helt i min smak, varit artistisk tillsammans med mina kusiner men även skaffat hem ett litet akvarellkit och testat måla lite på egen hand. Verkligen rofyllt om än jag inte hunnit måla så mycket än. Kan du gissa vilken stad jag avbildat?
Jag har även inventerat bland mina tröjor och kontasterat att jag gillar färg, myst med katter hos både mamma och pappa, varit ett par gånger på välbehövlig massage, fotat vårblommor och njutit av den fantastiska värme vi nyligen haft i ett par dagar, samt varit på en arbetskamrats 30-årsfest som var riktigt lyckad och rolig!
 
Hur har din vår varit hittills?
 
Taggar: personligt, vår;

Kommentarer :

#1: SKRIVDIVAN

Vad trevligt att gå på massage. Det gjorde jag en gång i veckan förut... men efter att ekonomin sinat lite pga mina dyra vanor så har jag behövt kutta ner på sånna utgifter buhu :/

Svar: Så skönt det låter med massage varje vecka :) Försöker köra en period av massage ett par gånger per år iaf. Löns ofta att gå flera gånger på kort tid för att massören ska få jobba ordentligt med problemområdena.
Maria

skriven
#2: World by Tina

Ny bloggdesign ser jag! Nice! Du och jag är nog dom få resebloggare som hänger kvar på blogg.se, ser det som ett alltför stort projekt att flytta över allt till wordpress. Men borde nog, så småningom, typ livstidsprojekt haha.

Ha en superduperbra resa till Prag!

Svar: Jag hade egentligen tänkt mig en annan design men det blev katastrof så fick snabbt ändra till denna mall som nödlösning. Borde göra något bl.a. åt kategorierna som känns väldigt oorganiserade just nu... Jag orkar heller inte ta steget till wordpress än, och har ju egentligen varit nöjd med blogg.se än så länge :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :