bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Inred med snygga posters - en första glimt av mitt halvfärdiga hem

Koden ”mariasmemoarer” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 9-11 januari
*Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar.
 
 
Vad är väl ett hem utan något vackert att hänga på väggarna? I och med min nystart i en så här pass vacker lägenhet ville jag tänka efter en extra gång vad gäller inredningen. Desenio har ett stort utval på vackra posters och planscher samt matchande tavelramar. De levererar dessutom till ett flertal länder, bl.a. Finland och Sverige.
 
Vanligtvis är tavlor kanske det sista som åker upp i ett hem, men som vanligt ska jag vara lite udda, så hos mig kom dessa tavelhyllor med dekorationer upp redan före jag hade fått in någon säng. Väldigt skönt egentligen att få sådant fixat snabbt, likaså med mina taklampor - fattas bara en till vardagsrummet så är även det klappat och klart. Men så hade jag ju fördelen att jag fått flytta över saker redan innan kontraktet trätt i kraft, så hela flytten blev så mycket smidigare. I övrigt är min lägenhet lite halvfärdig, men här nedan får du lite smakprov på inredningen, där mina Desenio-posters syns. Och missa inte att du också kan beställa snygga posters till specialpris med koden som hittas i början av inlägget - observera att den dock bara är i kraft ett fåtal dagar.
 
Såhär ser det ut när man kliver in i lägenheten och blickar framåt. En byrå som jag hittade hemma hos pappa, ett fårskinn som jag fyndade för 15 euro, och detaljer i guld och vitt.
 
En världskarta måste ju bara ingå i min inredning, så fick bli denna i vitt och guld. För att fortsätta på guldtemat fick det bli en snygg ananas, som även matchar med ananasfatet som står på bordet. Innan har jag inte riktigt förstått mig på den här ananastrenden, men så fick jag tydligen lite dille på frukten i fråga efter att jag läst boken Vad heter ångest på spanska?. Den fina termosmuggen får agera som vas (just nu med en grankvist) och så en mässingljusstake, en liten virkad duk och en orientalisk skål för nycklarna
 
En lite större helhetsbild - eller det som jag kan visa i nuläget utan att visa flyttstöket. Här ser ni en till sak som jag faktiskt fixade redan dag två efter att jag fått nyckeln i handen - gardinerna!
 
Så har vi nästa tavelhylla som finns i sovrummet. Här har jag tänkt mig inredning i blå-turkos, silver och grått.
 
Denna tavla kändes så klockren för mig, för jag vet att jag andas alldeles för ytligt och egentligen borde börja med andningsövningar. Så - inhale, exhale (andas in, andas ut)... Bredvid ser man mitt studentfoto i en vacker loppisfyndad ram.
 
Och sist ut, köket. Där hängde jag upp denna fräna plansch med ett buffelhorn på en posterhängare i trä. Denna för av någon anledning tankarna till Australiens råa outback och påminner mig lite smått om den där djurskallen med horn (från en stor getabock förvisso) som jag hittade i bushen en gång.
 
Vad tycks? Vilka färger inreder du gärna med, och vilka sorts tavelmotiv faller dig i smaken?
Taggar: desenio, inredning, posters, snygga posters;

Kommentera inlägget här :