bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Låt mig presentera: Marias Memoarers julkalender 2017

I år tänkte jag köra på en julkalender i bloggen. Det kan bli lite utmanande att hinna publicera ett inlägg precis varje dag från första till tjugofjärde december, men jag ska göra mitt bästa för att lyckas med det.
 
Det kommer vara mycket fokus på julrelaterat och jag kommer även försöka baka in resiga teman i en del av mina julrelaterade inlägg. Men det dyker även upp rena reseinlägg som inte har något med jul att göra. Sådär så inte jultemat tar över fullständigt. Bland annat har jag tänkt presentera 5 drömresemål under dessa 24 dagar.
 
Jag hoppas du kommer att gilla konceptet och att du vill kika in på bloggen dagligen för att "öppna" en ny lucka! Och tipsa mig gärna om andra trevliga bloggjulkalendrar, kanske du kommer ha en egen på din blogg?
 
Taggar: jul, julkalender;

Kommentarer :

#1: Hemma Hos Felicia

Så roligt med julkalender!! :)

Svar: visst är det! :)
Maria

skriven
#2: mammatillmirakel.blogg.se

Åhh vad kul! kOmmer följa detta med glädje :) Kram

Svar: Vad kul att du vill följa min julkalender! :)
Maria

skriven
#3: Jenni

Vad roligt med julkalender! Om du tror att du inte hinner skriva inlägg varenda dag så spara några i utkastet färdigt att ha som reserv eller tidsinställ! :) Lycka till, jag ska följa den iaf :)

Svar: Tack, kul att du tycker det! :) Jo, jag försöker se till att ha flera förberedda inlägg så att det inte blir någon stress ifall jag inte hinner blogga vissa dagar. Förhoppningsvis håller den strategin :)
Maria

skriven
#4: John Jonasson

Trevligt! Då kan man se framemot en överraskning varje dag. 😊 Jag har flera år tänkt på att göra en julkalender, det låter roligt, men sen när man börjar tänka på upplägget och jobbet, ja då är det inte kul längre. 😁 Bra att det finns personer som dig med riktiga bloggar som gör sådant här, och inte bara kommersiella bloggar. 😊

Svar: Jo det är lite jobb bakom, men tänkte att jag undantagsvis skulle försöka lyckas blogga dagligen nu fram tills jul :)
Maria

skriven
#5: World By Tina

Spännande! Ett år gjorde jag en illustrationskalender, varje dag vann någon bland kommentarerna en illis av valfri person. Herregud vilken tid det tog, va väl klar i mars nångång haha. Aldrig mer!

Svar: Oj, det lät som ett väldigt arbetsamt projekt, haha :D Jag har gjort det lite enklare för mig ;)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :