bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Vykort från Byron Bay / Postcard from Byron Bay

I am traveling rather intensely at the moment, but I will still find time to publish some postcards from my adventures weekly. Eventually, I will also write some longer blog posts and show you more pictures from these places. But for now, here's a postcard from Byron Bay, a little town that is perfect for surfers, hippies or whoever want to enjoy the relaxing atmosphere. The main beach as well as the small secluded beaches were all lovely, and I can also highly recommend the walk to Cape Byron lighthouse and the easternmost point of Australia. Quite cool, huh? How do you feel about Byron Bay?
 
Jag har sett att flera resebloggare har börjat med ett koncept som kallas vykort. Som jag förstått är det tänkt som en lite snabbare uppdatering medans man är på resande fot, i väntan på att man hinner blogga om destinationen på ett djupare plan. Det är alltså ett blogginlägg med en eller ett fåtal bilder och en kortare text till. Jag tänkte testa på detta nu medans jag reser östkusten, eftersom jag märker att det är jobbigare att skriva utförliga blogginlägg på resande fot - det är helt enkelt inte riktigt läge att spendera timtal på att skriva blogginlägg för tillfället. Däremot fortsätter jag vara aktiv på instagram som vanligt!
 
Så här får ni ett vykort från Byron Bay, som jag spenderade nästan en vecka i för ett litet tag sen. Det var en skön kontrast till storstadslivet i Melbourne och Sydney, och en plats där speciellt hippies trivs, men även andra som söker en mera avslappnad tillvaro. Det är dessutom lite av ett surfarparadis - jag tror nästan det fanns mer surfarbutiker än klädbutiker i denna lilla stad. Main beach var underbar, men det fanns även ljuvliga små tomma stränder här och var. Att promenera upp till Cape Byron-fyren och stå på Australiens östligaste punkt är ett par måsten när man är här! 
 Byron Bay, NSW, Australia / Australien
 
Har du varit i Byron Bay? Vad tyckte du?
Taggar: Byron Bay, East Coast, NSW;

Kommentarer :

#1: TIDSTJUVEN

Ser härligt ut! :D

Svar: Ja det var underbart! :)
Maria

skriven
#2: Marianne - Glimt av verden

Det ser veldig fint ut!

Svar: Det är en riktigt vacker plats :)
Maria

skriven
#3: Hanna Karlsson

Vad fint det ser ut!

Svar: Visst är det vackert :)
Maria

skriven
#4: Christine - 29°

Vackert det ser ut. Har själv aldrig varit där. :)

Svar: Det är verkligen ett härligt ställe :)
Maria

skriven
#5: Arletta Ellington

Nej, jag har inte varit där förrän nu - i fantasin! De små tomma stränderna lockar mig med närhet till naturen och ostört umgänge med oceanen.
Ellington

Svar: Vad kul att du fick besöka stället i fantasin iaf, det är ju mycket därför man läser resebloggar också ;) små tomma stränder är de bästa stränderna :)
Maria

skriven
#6: Veiken

Jättetevligt med vykortsinlägg. Det ska jag praktisera när jag är ute och reser nästa gång. Just nu är jag på samma plats nästan hela tiden. Min vintervardag i Thailand! :)

Svar: Jo, det är väldigt praktiskt när man reser faktiskt :) Och så får folk en liten försmak, senare kommer bildbomberna kan jag lova!
Maria

skriven
#7: Mia

Jag har aldrig varit i Byron Bay, men det var min syster för två år sen - det verkar vara en väldigt vacker plats!

Svar: Men vad kul, hon gillade det säkert med! :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :