bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Gästbloggar hos Skandias!

My very first guest blog post (completely written in English) at Skandias / Life in Australia has been published! You can now read about my preliminary plans and general thoughts prior to my upcoming adventure, as well as a short introduction of myself :)
 
Jag fick för en tid sen förfrågan om att gästblogga på engelska om mitt Australienäventyr hos Skandias / Life in Australia, och jag tänkte why not! Mitt huvudfokus kommer naturligtvis fortsätta ligga på min egna blogg, men jag hade tänkt mig att jag kunde uppdatera bloggen hos Skandias då och då, låt oss säga en eller två gånger per månad till att börja med. Kan hända att det blir lite av en sammanfattning av saker jag redan bloggat om här på Marias Memoarer, fast helt och hållet på engelska då. Ska bli intressant att se om detta även kan generera mera trafik till min egna blogg och kanske instagram.
 
Gå gärna in och läs mitt allra första inlägg - A Year in Australia - Introduction and Preliminary Plans! Jag är väl sådär halvvan att producera texter på engelska, så hoppas att jag inte begått några allvarligare grammatiska fel eller stilbrott... Jag tror inte jag blir alltför arg ifall någon språkpolis skulle ha något att anmärka på ;)
 
Skandias - Your Travel Partner, Life in Australia
 
Så här ser Skandias sida ut, min och ett gäng andra bloggar hittar ni i fliken Travel Stories.
 
Vad tycks?
 

Kommentarer :

#1: Julia

Vad kul med en ny utmaning, blir spännande att följa med :)

Svar: Kul att du tycker det :)
Maria

skriven
#2: my

Roligt :D

Svar: Visst är det :)
Maria

skriven
#3: Fantasy Dining

Ser jättebra ut. Ska läsa det riktigt sen när jag har lite mer tid. Duktig du är som skriver på engelska jag är alltid lite osäker när jag ska göra det. Kanke för att man gör det så sällan.

Svar: Gör gärna det :) Och tack! Är ganska van vid att kommunicera på engelska i tal och text, fast det är nog länge sen jag producerat nån "ordentligare" text på det språket...
Maria

skriven
#4: Veiken

Stort grattis! Det låter ju hur bra som helst! Lycka till med ert samarbete!

Svar: Tack så mycket! :)
Maria

skriven
#5: John Jonasson

Trevligt med att gästblogga, men du ska inte göra inlgg där om ditt äventyr, det ska bara kunna lösas på din sajt. Ett kort inlägg där med en hänvisning till din egna blogg tycker jag du ska ha, det är ju som du säger, din blogg man ska läsa om dina äventyr och bravader, inte öka andra bloggars trafik. Men kan du skriva en kort sammanfattning på deras blogg med hänvisning till din egen så är ju det toppen! :)

Svar: Ja det är ju precis det jag tänkt göra som du föreslog, kommer bara uppdatera där en eller två gånger per månad, lite beroende på hur mycket jag klarar av att uppdatera egna bloggen förstås.
Maria

skriven
#6: Cecilia

Vad roligt. Grattis
Ser myckte bra ut :-)

Svar: Tack så mycket :)
Maria

skriven
#7: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så kul

Svar: visst är det :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :