bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Veckans bloggspaning v.10 - Rese- och utlandsbloggar

Bloggspanings-dags ännu en gång, med några utvalda inlägg som delats i fb-gruppen Rese- och utlandsbloggar under föregående vecka. Ifall ni vill läsa mera relaterat så kan ni klicka er in på förra veckans bloggspaning, eller helt enkelt gå med i Facebook-gruppen som är öppen för alla som är intresserade av resor och livet utomlands! :)
 
 
★ Explorista har fyllt i en rolig reselista som även jag tänker haka på nån dag snart!
 
★ På vift! tipsar om maratonresor på olika håll i världen.
 
★ Halloj världen! bloggar om 10 saker man inte får missa i Rom och Fantasiresor tipsar om 4 filmer som får dig att fantasiresa till Italien.
 
★ New York - My Bite of the Big Apple tipsar om vad som kanske är världens fräschaste offentliga toalett och Travel on a Cloud bloggar om konsten att hitta hotell med sköna sängar.
 
★ Resfredag bjuder på tre tips för en lyckad thaimout och Nästa Äventyr visar upp härliga bilder från Seychellerna.
 
★ Lanclin bloggar om street art i Reykjavik.
 
★ Liniz' - Resor, barn & livsstil tipsar om fem barnvänliga resmål i Europa och Livet från den ljusa sidan presenterar sin plan för en vecka i Dubai med barn.
 
 
För egen del har det blivit alltför lite reserelaterat bloggande denna vecka, men ni kan ju i alla fall spana in inlägget om hundar på Teneriffa, ifall ni missat det :)
 
Tipsa gärna om ni bloggat om liknande saker eller samma resemål!

Kommentarer :

#1: Resfredag

Så kul att du tar dig tiden och sammanställer, tack!

Svar: Ingen orsak, tycker inte det är så värst tidsödande, jag sparar extra intressanta inlägg vartefter och så sammanställer jag dem hyfsat snabbt sen :) Finns inlägg som tar betydligt längre tid, där man t.ex. ska skriva en del löpande text och dessutom välja ut och redigera bilder. Så jag upplever inte att jag förlorar tid på detta, det är bara kul :)
Maria

skriven
#2: Anna, Travel on a Cloud

Återigen tack för jättebra sammanställning! Verkligen en bra idé! Och tusen tack för att du tipsar om mitt inlägg på New York-bloggn. :)

Svar: Ingen orsak, och tack själv! :)
Maria

skriven
#3: Anna, Travel on a Cloud

Glömde visst tacka för att du tipsade om Travel on a Cloud också! Så tackar! 😀

Svar: Hihi, varsågod :)
Maria

skriven
#4: Helena

Jättebra tipsinlägg!

Svar: Tack! :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :