bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

eBay-fynd & klockor för en globetrotter

 Här får ni se mina senaste eBay-fynd (och nu tror jag bestämt det får blir en paus med eBay-shopping för ett tag ;)) - två armbandsur till samt ett par andra smycken. Kostade inte många slantar alls!
 
armbandsur/klocka för den som gillar att resa, med texten
 Rosa armandsur med texten "I haven't been everywhere, but it's on my list - Susan Sontag" - för härlig och passar perfekt för den som vill se alla världens hörn :)
 
armbandsur/klocka med världskarta, perfekt för en globetrotter
 En till klocka i ljusrosa, men med en världskarta på urtavlan - perfekt för globetrottern eller världsmedborgaren! Den ser likadan ut som den bruna jag klickade hem för ett tag sen.
 
stilrent guldhalsband med pärla från eBay
Jag hade även beställt ett stilrent guldfärgat halsband med en pärla samt ett hårsmycke som jag kanske visar upp vid nåt annat tillfälle - mitt hår ser nämligen inte så fräscht ut för tillfället, så antagligen inget ni vill se ;)
 
Så, tanken var ju att jag skulle tävla ut ett av dessa två armbandsur, måste bara bestämma mig för vilket jag vill behålla själv, alternativt får vinnaren själv välja mellan dessa två. Skulle du vilja vinna en av dessa klockor, i så fall vilken?

Kommentarer :

#1: John Jonasson

Hmm... Rosa är inte min favoritfärg precis även om jag har en rosa skjorta! :)Fina klockor bägge två. Skulle behövt en klocka till, har bara fem, tog sönder min favoritklocka när jag skulle lossa bakstycket.

Svar: Nej kanske en annan färgkombo hade passat dig bättre :) Den med världskarta känns ju ganska unisex annars om man väljer en med t.ex. brunt eller svart armband! Fast de som jag sett är ju i kvinnomodell och passar kanske inte en grövre handled. Kanske finns det liknande modeller för män med :)
Maria

skriven
#2: a n n i k a

Snygga klockor :D

Svar: Visst är de! :)
Maria

skriven
#3: rememberthiis.blogg.se

Så sjukt fina klockor :)

Svar: Visst är de! :)
Maria

skriven
#4: ninozia

Den med kartan skulle jag vilja vinna :) Så fina!

Svar: ok, tack för synpunkten :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :