bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Shoppingfynd från Stockholm

Värst vad det blev svårt att hinna med bloggen nu. Men av läsarsiffrorna att döma läser folk inte bloggar så värst flitigt just nu heller, så det kanske är helt ok att jag inte hinner blogga riktigt lika mycket som annars. Men jag har verkligen massor av inplanerade inlägg, så jag har då inte tänkt ta semester från bloggen ;)
 
Det ser ut som att det blir en tur till Vasa idag, så jag kastar in lite bilder på mina shoppingfynd från Stockholm. Jag var verkligen inte ute efter shopping under senaste Stockholmresan, men några butiker hann jag besöka i förbifarten alla fall.
 
 
 
Från New Yorker blev det ett par croptoppar och de skönaste lösa tygbyxorna, allt för en förmånlig peng.
 
 
Hårsmycke och örhängen från Glitter. Hårsmycket kan man bära t.ex. såhär:
 
 

Såhär såg jag ut idag :) #walkinthepark #hagaparken #flowersinthehair #summerday #selfie

Una foto publicada por Maria Norrgård (@mariasmemoarer) el 31 de May de 2016 a la(s) 10:50 PDT

 
 
Ett par nagellack som var på rea/specialpris på H&M. China Glaze-lacket kostade endast 30 sek.
 
 
Solskydd för ansiktet från favoritmärket Hawaiian Tropic
 
Och man kan väl inte lämna Sverige utan att ta med sig lite svenskt godis? Godis är billigare i Sverige än i Finland dessutom.
 
 
 
Ha det så bra!

Kommentarer :

#1: John Jonasson

Du är rolig du, Maria :) Inte ute efter shopping? Säg den tjej som inte shoppar på en resa. Shopping finns aldrig med på planeringen av en resa, den finns alltid med i bakhuvudet :D Fina kläder du köpt, speciellt byxorna :) Fina foton också. Tog du fotona med självutlösare

Svar: Nå, jag prioriterade UPPLEVELSER denna gång, istället för materialistiska ting :) Jag har dessutom blivit lite mera anti vad gäller masskonsumtion numera, så jag försöker naturligtvis då också själv ha lite mera behärskade konsumtionsvanor jämfört med tidigare :) Men det fanns faktiskt en enda butik som jag verkligen hade på önskelistan, de andra typ 3 butikerna gick jag en snabb vända i förbifarten faktiskt, tro det eller ej ;) Tack! Jo, fotona där jag bär kläderna använde jag självutlösare till.
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :