bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

DIY: shorts

Är det inte fint att man istället för att köpa nya shorts kan fixa egna av kläder man redan har? Jag har haft ett par gamla jeans som fått hål i knäna men som jag inte haft hjärta att kasta bort eftersom jag älskar broderierna på bakfickorna. Dessa har alltså legat i garderoben i flera år, men först nu fick jag den genialiska idén att helt enkelt klippa av byxbenen, vika upp kanterna och använda dem som shorts. Gör detsamma ni med, och spara lite på miljön och motverka överkonsumtionen lite grann på köpet ;)
 DIY shorts
 
Kom gärna med fler enkla DIY-tips vad gäller kläder och återanvändning i kommentarfältet! Extra mycket uppskattar jag tips som ej kräver symaskin :)

Kommentarer :

#1: John Jonasson

Jag klipper också av mina gamla jeans. Hade ett stentvättade par som var mina favoriter, men nu är det knappt något kvar av dem. Nackdelen är att jag behöver shorts med sidfickor och att hitta fina jeansshorts med sidofickor är svårt, har bara ett par men har andra shorts som är mer som "fin-shorts" Men jag använder alla kläder när jag är ute och fotograferar. Mina "vardagskläder" är alltid kläder jag trivs med, spelar ingen roll att det är dyra kläder. Är en stående kund av Vanish, tar väck det mesta, även gräsfläckar. Brukar bli 5-6 par byxor i tvätten varje vecka hahaha :)

Svar: Hihi, lätt hänt att man smutsar ner sig som fotograf, speciellt om man vill ner till gräsnivå och ta makrobilder av någon insekt eller så ;)
Maria

skriven
#2: Eva - People in the Street

Blev supersnyggt :)

Trevlig helg!

Svar: Tack, och tack detsamma! :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :