bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Bilderna som glömdes bort

Hittade nyss några bilder från slutet av december som jag verkar ha glömt att lägga upp, och är det väl någonsin för sent att visa upp fina naturbilder? :) Vädermässigt ser det lite annorlunda ut utomhus numera hos oss, men snön var på god väg att smälta bort under de senaste dagarna och även om det är på minus idag så lär det ska komma fler varmare dagar, så snart har vi kanske lika stor snöbrist som på bilderna nedan..!
 
Så idag bjuder jag på dessa bilder innan det småningom börjar bli dags att göra mig klar för ett skift. Jag är ju inte egentligen riktigt arbetsför med min influensa som fortfarande spökar, men kastar i mig piller och dricker finrexin och hoppas att jag klarar av det ändå, det borde ändå bara handla om en dag och så antar jag att jag har "ledigt" ett tag igen :) De senaste dagarna har jag mest haft problem med huvudvärk och stegring/låg feber som inte riktigt vill ge med sig, men snuvan och hostan är tack och lov ganska lindrig.
 
 
 
 
 
 
 
 Nån favoritbild? :)

Kommentarer :

#1: Sigrid

Aldrig försent! Det är så härligt med naturbilder. Riktigt fina var de allihopa, men tyckte det var något extra med 1:a bilden :)

Svar: Tack så mycket! :)
Maria

skriven
#2: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Jag gillar nog den tredje eller fjärde bilden mest. Men de andra var också fina. Gillar värmen som ljuset ger.

Svar: Tusen tack :D Ja, det var helt kolsvart ute, man såg nästan ingenting. Så fotade med hjälp av stativet och långa slutartider. Det är bra kul att man kan se hur världen ser ut i mörkret. :P

Svar: Tack så mycket! Kul, nu blev jag också sugen på att testa!
Maria

skriven
#3: Felicia - Everyday / Fashion / Modeling

Superfina bilder:)

Svar: Tack! :)
Maria

skriven
#4: Lili

Jättefina! Jag tycker bäst om ettan och trean.

Svar: Tack så mycket! :)
Maria

skriven
#5: Danielas Dagbok

så himla vackra bilder!

Svar: Tack! :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :