bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

The Body Shop - ta 3 betala för 2 & gratis frakt!

 
 
Det har blivit en del snack om skönhetsprodukter här på bloggen, men det är väl trevligt som omväxling hoppas jag? Efter detta kommer ett reserelaterat inlägg för balansens skull, jag lovar :)
 
Jag ville passa på att tipsa om The Body Shops erbjudande nu över helgen, nämligen en "ta 3 betala för 2"-kampanj, som gäller till och med 28.2-16! Dessutom är frakten gratis (utan köpgräns) fram till 29.2 kl.9. Om man är sugen på att handla något därifrån lönar det sig alltså att passa på nu!
 
Här kommer ni till The Body Shops finska webshop.
 
Själv behöver jag tyvärr inget därifrån för tillfället, lite synd ;) Har alltid gillat detta lite dyrare märke, speciellt deras hårvårdsprodukter (utan silikoner och annat skräp) och goda doftserier. Kollade nu in deras produktnyheter och föll lite för produkterna i kollaget nedan:
 
 
Egentligen gillar jag inte riktigt hemp-doften själv (inte tillräckligt feminin, hehe), men jag köpte en gång en handkräm ur den serien åt min pojkvän och den räddade verkligen hans sönderspruckna händer! Just nu har de en limited edition-handkräm (antagligen samma produkt som deras normala handkräm) där 2 euro för varje såld handkräm går till deras egna välgörenhetsorganisation. Hemp Rescue Balm lockar även lite för den snygga metallasken som man senare kan förvara småsaker i ;)
 
Jag är även lite svag för lyxiga oljor, mest lockande verkar Oils of Life-ansiktsoljan och Spa of the World Polynesian Monoi Radiance Oil (monoi=tiaréblommor i kokosolja - doftar ljuvligt!). Sen ser också presentboxen full med Moringa-produkter härlig ut.
 
Använder ni produkter från The Body Shop?
 

Kommentera inlägget här :