bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Sötnöt

Hade ju lagt upp en bild på denna sötnos till hund, så tänkte jag skulle lägga upp några till :) Detta är alltså våra vänners hund som de nyligen skaffat - fransk bulldog! Aj så vassa tänder, så bäst att inte låta honom tugga på ens händer, men ack så söt och rolig att leka med! :) Väldigt kelsjuk också då han blir trött.
 
 
Kolla tungan, haha :D
 
Paco som somnat i min famn 
 
 
Vi vill ju också skaffa hund vid nåt skede, men känns inte som rätt tid just nu, eftersom vi efter typ ett halvår troligen blir tvungna att ta med hunden i flygplan och enligt vad jag har läst måste man ansöka om pass till hunden minst ett halvår på förhand (så börjar bli lite för sent för det) samt fixa en hel del andra saker. Plus att jag inte gärna utsätter ett djur för sådan stress i onödan, väntar hellre tills vi slår oss ner nånstans mera permanent.
 
Har ni hund? Vilken ras isåfall? :)

Kommentarer :

#1: SHOGBERG

Åh så sööööt =)
Helt urdum fråga, men är det många som har hund over there? :D

Jag har ju taxen Meego, the apple of my eye och orsaken till att jag valt att int flytta utomlands i sommar ;)

Svar: Jo, nog är det väl lika vanligt här som typ "överallt" :) Mjo, lite knepigare med hund.. Klart det GÅR att ta en hund utomlands, men som sagt, man måste förbereda resan länge på förhand om man inte redan tidigare skaffat eget pass för hunden, chippat den o.s.v o.s.v. Sen misstänker jag att resan för ett husdjur kostar typ samma som för en människa.. Och detta är inom EU..
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :