bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kokosbollar, citronblekning och sangria

Tänkte bara uppdatera läget sådär snabbt :) Dagen har i stort sett gått ut på följande:
 
- analyserat lite valplakat
 
- legat i solen en timme med citron i håret i ett försök att bleka det lite på naturlig väg och samtidigt pluggat lite italienska (3 flugor i en smäll - solbränna, kanske en halv nyans ljusare hår och språkstudier!)
 
- när älskling kom hem från jobbet blev det ett besök i en trädgårdsbutik, men köpte inga blommor denhär gången. Men vi vill nog ha nån grönväxt att ha inne och kanske ett par blommor till balkongen, plus ett par kryddväxter.
 
Nu chillar vi med ett par kokosbollar som jag fixade igår (det är första gången Antonio testar svenska kokosbollar - hans betyg när han smakade den första var "mamma mia!" vilket är toppbetyg.. Måste hålla koll på honom nu så han inte äter slut på dem genast ;)) + ett glas hemgjord sangria - Antonio fixade en hel kastrull för några dagar sen som jag smuttat i mig lite av varje dag nu.. Bättre att dricka ett glas om dagen för att det smakar gott, är läskande i värmen och lätt avslappnade än att dricka sig full och sen må dåligt tycker jag - det sistnämnda är slöseri på god sangria :) Ikväll blir det väl ännu nån god middag, pasta bolognese tyckte jag älskling pratade om... ;) Hoppas ni också haft en trevlig dag :)
 
 
 
 
  En gammal sangria-bild, den hemgjorda smakar dock godare än de jag druckit på restaurang tycker jag :)
Taggar: chokladbollar, kokosbollar, sangria;

Kommentera inlägget här :