bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Summer Salad

 
Här får ni ett tips på en härlig "sommarsallad" som passar bra som lätt lunch - jag har modifierat en gammal favorit lite genom att tillsätta några jordgubbar. Andra ingredienser är salladsblad, avokado, vindruvor och salta jordnötter. En riktigt god kombination måste jag säga, och avokadon + jordnötterna gör den matigare också :)
 
Salt är viktigt att få i sig också om man svettas och dricker mer vätska än vanligt, därför föreslår jag just saltade nötter.
 
Vad lägger ni helst i er sommarsallad? Vill gärna prova på lite nya salladsidéer :)

Kommentarer :

#1: Hemma Hos Felicia

ser så god ut!! :D

Svar: tack, det är den också! :)
Maria Norrgård

skriven
#2: Aliciallyn

Katten också, min förra kommentar blev anonym. Jag försöker på nytt! ;) Jordgubbar lyfter verkligen sallader sommartid! Speciellt ihop med vindruvor. En ingrediens som nästan alltid ingår i mina sallader är gurka, grönt och läskande! Grillad/Ugnsrostad zucchini är också gott. :)

Svar: Hmm, krånglar kommentarfunktionen på min blogg? Detta är nämligen 4e gången du skickar samma kommentar.. :PMen ja, håller absolut med om att jordgubbar och vindruvor ger det lilla extra till sommarsallader! Gurka brukar också vara ganska standard i de flesta av mina sallader :) Zucchini kanske jag skulle testa nån dag, tack för tipset! :)
Maria Norrgård

skriven
#3: Aliciallyn

Nä jag tror nog kommentarfunktionen fungerar fint. Först skrev jag en kommentar, sedan kom jag på att jag ville tillägga en sak och när jag gjort det hade namnuppgifterna försvunnit, så fjärde gången gillt! :D

Svar: haha, ok :D
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :