bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kackerlacks-mardröm, fast på riktigt...

Usch, inatt blev ett av våra värsta kackerlacks-scenarion verklighet. Antonio vaknade av att en riktigt stor jäkel sprang förbi hans huvud och vi rusade ur sängen och la på lampan och där satt den - på sänggaveln precis ovanför min kudde..!! Herregud vad obehagligt att ha dem i sängen..! Nå, ännu äckligare hade det ju varit om den faktiskt krypit på en, men man kan ju säga att det var ruskigt nära..
 
Ganska exakt där ni ser krysset satt den.. :S
 
Antonio hämtade sopborsten för att krossa den lilla bastarden, men så hann den kila under sängen (det är en säng som inte står på ben, därför är det nästan omöjligt att kolla under den och den är även svårflyttad) och där är den ännu så vitt vi vet. Vi sprayade nämligen starkt insektgift runt hela sängen, så den lär väl dö svältdöden där ifall den inte hittar en liten osprayad väg ut... Tog en stund innan man somnade igen kan jag lova, och jag inbillade mig flera gånger att något kröp på mig. Vi sov med en lampa på dessutom, eftersom kackerlackor lär ska ogilla ljus..
 
 
Tror vi får lov att giftbehandla hela lägenheten för att ha en chans att bli av med dessa äckliga kräk. Kanske ta ett rum i taget dock så vi alltid kan vistas i något rum utan att behöva andas in giftångor i onödan..
 
Har ni några obehagliga kackerlacks-erfarenheter att dela med er av? Eller har ni kanske haft besök av något annat obehagligt djur i er säng nångång?

Kommentarer :

#1: Eleonor

Ja dessa kackerlackor haha! Vi hade massor av kackerlackor under mina år i australien, dom var inne i diskmaskinen och allt - men man vänjer sig ;) Hade även mycket besök av gecko-ödlor men dom är mer gulliga, och sedan de stora huntsman spindlarna .. Dom är ju helt ofarliga men så äckliga, gömmer sig ofta i toaletterna så jag kissade på en en gång! Fick lite panik när jag upptäckte :p

Svar: Men usch..! :D Gör inte så mycket att nån kilar över golvet nu som då, men det finns vissa ställen där man absolut inte vill ha dem..! Små söta ödlor får mer än gärna flytta in hit, men slipper gärna kackerlackorna och dylika obehagliga kräk..
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :