bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Fräsch lunchsallad

Ibland kan det verkligen vara gott med en härlig sallad till lunch en solig sommardag :) I efterhand kom jag på att jag skulle ha kastat på några lökringar också för lite extra antioxidanter etc, kanske jag minns nästa gång..
 
Nå, denhär gången blev det alltså grönsallad, gurka, tomat, majs och tonfisk, mums! Ska överlag börja satsa lite mera på sallader ett tag framöver, det har blivit lite väl mycket pasta och lite väl lite sallad på sistone faktiskt..
 
Och så ska det ju ordnas lite halvfint sådär också så "smakar det" för ögonen också!
 
Ännu bättre smakar det dessutom om det äts ute på balkongen t.ex. ;) Rekommenderar ett glas apelsinjuice (utan extra socker) eller citronvatten till.
 
Vad är er favorit-lunchsallad? Dela gärna med er av era favorit recept i kommentarfältet! :)

Kommentarer :

#1: Jenn

Javisst är sallad gott! Jag äter själv sallad varje dag på jobbet eftersom vi inte har någon kantina. Till slut blir de dock ganska tråkiga, då fantasin tryter efter ett tag. :)

Själv älskar jag att experimentera med getost, honung och rostade nötter. Rökt lax är också en favorit att piffa upp salladen med.

Svar: jo, sallader med ost har jag också tänkt experimentera med :) Med nötter är också supergott, har testat med salta jordnötter förut! Och älskar rökt lax, så det ska jag väl också prova på, om jag hittar här på Teneriffa :) Tack för alla tips!
Maria Norrgård

skriven
#2: Malin

Getost ar aven en favorit har... annars finns det ett lunchstalle i Kingston med grymt goda sallader och de har en med lax, rakor, soltorkade tomater och avokado som ar otroligt god. Det ar nog min favoritsallad ute i alla fall.

Sv: Nja, haha Japan kanns lite val langt bort - men dem hade garna fatt bli battre pa gott bubbelvatten med smak bade har i Danmark och i England. Sa trist nar det bara finns med citron.

Svar: jo, låter ju lite fattigt med enbart citron som alternativ.. :/ Tack för tipset!
Maria Norrgård

skriven
#3: Malin

Sv: han ar precis lika snall som han ar snygg ocksa, mitt kakmonster, James. Manga tror att han ar lika elak som EJ haha men pa manga satt ar dem som natt och dag.

Svar: Haha, dumt ju att tro att en skådis skulle vara samma sorts person i verkligen som i sin roll :D Ofta är det väl rentav tvärtom - att man gärna spelar en roll som inte alls motsvarar ens personlighet, kanske rentav är motsatsen till ens personlighet. Det tycker iaf jag skulle vara spännande och utmanande om nu jag skulle vara skådis ;)
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :