bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Tomorrow: Up in the air

Eftersom jag kanske inte hinner blogga innan jag ska iväg till flygplatsen imorgon så får detta bli sista inlägget före resan :) Förhoppningsvis får vi internetuppkoppling väldigt snabbt, så jag kan uppdatera er! Det börjar förresten låta lite mera spikat med lägenheten nu och det verkar som att vi får flytta in på tisdag - under tiden antar jag att vi bor i Antonios gamla lägenhet tillsammans med hans "rumskompis". 
 
Jag är nervös och alldeles till mig på samma gång - och fantiserar om då jag anländer på flygplatsen på Teneriffa och möts av min drömprins som jag inte träffat på över 2 månader - snart byter vi ut distansförhållandet mot samboliv 
 
 
Ungefär såhär fancy brukar jag också se ut då jag reser, or not..! Nej för mig är det bekvämt som gäller, helst mjuka kläder som skaver så lite som möjligt, låga bekväma skor och ullsockor är ett måste på flygresor - för med skor på blir jag fort svettig och sedan kall om fötterna, utan skor bara kall.. Ingetdera är ju så trevligt.
 
Hoppas resan går smidigt, alltid lite tungt att vara på resande fot så många timmar (borde bli åtminstone 11 timmar då jag räknar med bussresan, tiden på flygplatsen och själva flygresan)..
 
Så nästa gång ni hör nåt från mig så blir det väl från varmare breddgrader, så hasta luego! :)

Kommentarer :

#1: N

Kul!

Svar: Jo, väldigt spännande!! :)
Maria Norrgård

skriven
#2: Matilda Wikblom

lycka till!

Svar: Tack så mycket! :)
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :