bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Recension - Suhada Mineral Rouge
Produkt
: Suhada Mineral Rouge, finns att köpa på Lidl
Pris: 3.99 euro vill jag minnas
Mina åsikter om produkten: Lite skeptisk var man ju då man köpte ett billigt rouge från Lidl, men förpackningen såg så lockande ut och färgen såg ut att passa mig. Vad har man att förlora liksom, den kostade ju nästan inget! Positivt överraskad blev jag i alla fall, ger alldeles lagom mycket färg och är lätt att applicera med min vanliga H&M puderborste.  Tycks bara finnas i en nyans, i alla fall i butiken jag köpte den, vilket är lite synd. Dessutom är den yttre förpackningen löjligt stor, lite miljötänk skulle ju inte skada? Något onödigt skräp verkar själva rouget inte innehålla i alla fall, enda ingredienserna är mica och järnoxid.
Betyg: 4/5

Kommentarer :

#1: Kicki

Kul att du testar budgetgrejjor och inte bara svindyra produkter!

skriven
#2: Maria

Kicki: jag är en riktig budgetmänniska, speciellt när det kommer till smink. Man har ju inte så mycket annat val som fattig studerande heller :)

skriven
#3: Anonym

asso naj haha före första så är färgen i billig smink svag vilket betyder att du måste lägga mer o den tar slut snabbt o föresten vem vet vad som finns det måste finnas en anledning för det ska vara billig:P visst ?haha det är bara min åsikt

skriven
#4: Maria

anonym: jag tycker inte man ska dra allt billigt smink över en kam, jag har testat billiga produkter som har riktigt bra pigment :) Och om du läser min recension ordentligt ser du att jag skrev att denna gav precis lagom mycket färg :) Annars skulle jag knappast ge den 4/5 poäng.

skriven

Kommentera inlägget här :