2016 månad för månad

Allmänt / Permalink / 3
Jag tänkte köra lite mer sammanfattning av 2016 innan jag återgår till att blogga om mitt liv i Australien. Mitt tidigare inlägg var mer av det personliga slaget, nu tänkte jag istället lyfta fram några av mina favoritinlägg för varje månad under året som gått. Kanske du hittar något som du missat?
 
JANUARI
 
Är din tävling laglig? Ett inlägg som känns lika relevant varje dag, då det fortfarande är många som har noll koll på hur man ordnar en tävling på ett lagligt sätt på bloggar och andra sociala medier!
 
Till minnet av förintelsen i ett Europa som håller på att glömma - Även detta känns fortfarande högaktuellt i ett alltmer rasistiskt Europa. Här ser ni bilder från mitt besök i olika koncentrationsläger i Polen och Tyskland
 
Uppe bland molnen i Anagabergens lagerskogar - ett av mina favoritinlägg från en lite annorlunda sida av Teneriffa som annars mest är känd som charterort.
 
 
FEBRUARI
 
Katterna på Teneriffa - fotoinlägg med diverse katter som jag fångat på bild under tiden jag bodde på Teneriffa
 
 
 
 
MARS
 
Om ett av mina smultronställen i hembyn, där jag kan samla mina tankar
 
Ruttförslag för roadtripen på Teneriffa - just roadtrip är något som jag särskilt kan rekommendera för den som besöker ön!
 
 
 

APRIL
 
Tjusiga svanar i solnedgång - månadens mest fantastiska fotoupplevelse!
 
 
10 intressanta sevärdheter i Europa. Detta skulle vara första delen, men av någon anledning fick jag aldrig färdigt del 2... Den lär väl dyka upp en vacker dag!
 
 
MAJ
 
Om jag fick inreda fritt - världen i mitt hem. Lite tankar kring hur jag skulle vilja att ett framtida permanent hem skulle inredas, med inspiration från olika hörn i världen.
 
 
 

JUNI
 
 
Från Skeppsholmen till Kastellholmen och tillbaka - ett av flera inlägg från Stockholmresan
 
Bland Gamla stans gulliga gränder - ett till Stockholminlägg, från en plats som jag alltid vill besöka igen
 
 
 

JULI
 
Kunglig promenad i Hagaparken - ännu ett Stockholminlägg som väcker trevliga minnen till liv
 
Recept på tacopasta - när italienskt möter texmex!
 
Min favoritstrand i hemtrakterna - "Österbottens riviera"
 
 

AUGUSTI
 
 
 
"Humlornas sista kamp" - ett av mina första fotoexperiment med nya systemkameran
 

SEPTEMBER
 
10 sevärdheter i Österbotten - finns så mycket härligt i hemtrakterna bara man ser sig omkring!
 
 
10 vackra solnedgångar från olika länder och årstider
 
 

OKTOBER
 
Om katter fick blogga... Gästinlägg från min katt, med glimten i ögat
 
 
 

NOVEMBER 
 
 
Kackurlampen, ett gömt träsk i Vörå. Årets sista Finland-inlägg
 
Lantis yrar omkring i storstad. Mina första intryck av Melbournes stadskärna
 

DECEMBER
 
 
 
 
 
Något/några inlägg som du uppskattade extra mycket på min blogg år 2016? Om du bloggar, vilka av dina egna inlägg skulle du vilja lyfta fram från året som gått? Länka gärna i en kommentar!
#1 - - Ann Rumbleinthearctic:

Vilken kul årssammanfattning, och jag inser hur mycket jag missat! Det är svårt att hinna med att läsa alla intressanta bloggar ibland. Jag älskar att gå ned på knä och fota makro i skogsmossan, precis som du gjorde i ett av dina inlägg.

Visst är gamla stan så fin. Jag blev också besviken nu när jag var hemma i December och såg hur nedklottrat det var :( Annars älskar jag gamla stan, ja alltså minus allt folk förstås :)

Jag har jobbat på alla djurgårdsparker i Stockholm, Hagaparken var en av dem och även inne på kungliga begravningsplatsen. Världens bästa arbetsplats på sommaren då man är ung!

Svar: Jo verkligen svårt att hänga med i svängarna, finns så oändligt många bra bloggar jag önskar jag hann följa nogare. Speciellt svårt att följa massa bloggar just nu när jag är på resande fot, tyvärr.. Ja, jag blev så arg över hur den där gränden i Gamla stan förstörts. Och att man låter det ske?? Hur svårt kan det va att rigga upp övervakningskameror. liksom. Fast ifall vandalerna är maskerade kanske det inte hjälper så mycket... Vad roligt att du jobbat där! :)
Maria

#2 - - John Jonasson:

Kommer ihåg de flesta av dina fina och intressanta inlägg. Har följt dig hela förra året, och undrar om jag inte började följa dig sent 2015 till och med. Jag är nästan 100 på att jag svarade på ditt inlägg om lotterilagen, men det kanske var ett liknande inlägg senare, du arrangerade ju en fin Instagram tävling, visserligen lite könsdiskriminerande med en rosa klocka som pris! :D Ser fram emot dina kommande inlägg, alltid bra läsning och fina bilder. :)

Svar: Jo, du ar nog en av mina flitigaste foljare tror jag, tack for det! :) Tack sa mycket!!
Maria

#3 - - Veiken:

En mycket trevlig sammanfattning av 2016. Tänk så mycket man hinner på ett år, fast man tycker att tiden går fort...

Svar: Tack! :) Jag tycker det dar med tidsperspektiv ar sa forvirrande egentligen, for jag upplever ofta att tiden gar langsamt och snabbt samtidigt. Alltsa t.ex. att nagra mander tillbaka kan kannas som en halv livstid sen, men samtidigt att manaderna bara flygit forbi. Konstigt.
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi