Över tre år av länkkärlek

Rese- och utlandsbloggar / länkkärlek, resebloggar, reseinspo, resor / Permalink / 5
Egentligen började det med startandet av Facebookgruppen Rese- och utlandsbloggar. Jag kände att som ägare av gruppen kändes det naturligt att också uppmärksamma alla härliga bloggkollegor som delar sina inlägg där dagligen och bidrar till att hålla den vid liv.
 
Med start 2015 så kom jag först på idén att utse veckans reseblogg - senare övergick det istället till veckans restema där jag tipsade om andra som bloggat om ämnet (t.ex. ett visst land eller sätt att resa). Sen kom en längre period där jag hade vecko- eller månadsvisa bloggspaningar, med länkar till inlägg som jag ville lyfta fram.
 
Sedan hösten 2017 har jag haft månadsvisa (med vissa perioder av uppehåll) teman där medlemmarna i gruppen fått bidra med sina bästa inlägg. Jag tänkte nu samla ihop alla dessa temainlägg på ett och samma ställe, och så fortsätter jag på samma bana för jag tycker det är väldigt roligt att skriva dessa inlägg! Mitt förra inlägg handlade bl.a. om resebloggarnas trendspaning inför året 2019, kolla gärna in ifall du missat det!
 
 
 
2018
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad säger du, mer länkkärlek till folket?
#1 - - Ann:

Ja det tycker jag absolut :

Svar: Så ska det låta :D
Maria

#2 - - Ewa:

Gillar att du har teman. Är inspirerande, även om jag inte bidragit så mycket själv hittills..... Men jag är på, så fortsätt så!

Svar: Kul att det uppskattas! Kommer småningom publicera nästa inläggsefterlysning i fb-gruppen :)
Maria

#3 - - Reiselinda:

Härligt med lite länkkärlek!

Svar: Ja visst är det :)
Maria

#4 - - FREEDOMtravel:

Bra initiativ! Heja, heja!

Svar: Tack, vad roligt att ni tycker det :)
Maria

#5 - - Malin Lundsten:

Det är så härligt att läsa dina inlägg med tips från andra bloggar. Har hittat så många bra bloggar via din, så heja Maria!! Är så glad över hur mycket kärlek du lägger ner på din blogg, men även andras!

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi