En titt inuti min Bette Box

Inlägget innehåller ett pressutskick.
 
Jag fick hem oktober månads Bette Box häromdagen (hette tidigare Livbox). Det är Finlands motsvarighet till Glossybox och liknande skönhetsboxar som man kan prenumerera på, något som jag tycker kan vara en lyxkant i vardagen ibland. Produkter som eventuellt inte passar mig men kanske passar en vän så kan man med fördel ge bort som gåva, för jag gillar verkligen inte att kasta bort saker i onödan. Jag har i alla fall haft rätt bra tur båda gångerna jag fått hem en sån här typ av box, då jag haft användning av i princip allt som kommit med. Har däremot sett en del boxar som jag inte skulle ha varit lika nöjd med. Men överlag tycker jag det brukar va rätt praktiska saker man får, och de mindre förpackningarna kan med fördel sparas till framtida resor då man inte vill släpa med sig fullstora produkter.
 
Här får ni i alla fall se vad som finns i oktobers Bette Box, och så berättar jag vad jag tyckte om innehållet. Blev det hiss eller diss?
 
 
 
  • Lumene - Instant Glow Beauty Serum
  • Treaclemoon - one ginger morning bath and shower gel
  • L'occitane - ultra rich lotion
  • Ziaja - goat's milk moisturising day cream
  • Curaprox - black is white tandkräm
 Jag är rätt säker på att jag kommer ha användning för samtliga produkter, vilket ju är kul! Allra mest glad är jag över Lumenes serum, som även är den enda fullstora produkten. Har hunnit testa den och jag gillar att trots att den innehåller pigment så känns det inte som en foundation. Man blir heller inte livlöst matt av den, utan serumet ger lyster till huden. Det jämnar ut hudtonen, men man ser helt naturlig ut. Och så har den en behaglig svag doft.
 
Jag brukar tycka att tandkräm är bland det tråkigaste man kan få, men åtminstone är denna i en perfekt storlek för att ta med på resan, och så tycker jag den ska bli lite småspännande att prova då tandkrämen är svart (innehåller aktivt kol).
 
Getmjölkskräm låter trevligt, men när boxen redan innehöll ett serum för dagtid så hade det varit roligare med en nattkräm istället. Duschgelen doftar friskt och vårigt, lite fel årstid att lägga en sån i just denna box. Kommer spara den till senare. Kroppslotionen kanske jag också sparar till någon resa då den kom i passlig storlek.
 
 
Det är även lite intressant att jämföra nya Bette Box med gamla Livbox, då jag har testat bägge. I boxen från Livbox fick jag fler antal produkter som jag dessutom var mera nöjd med. Det var bara en self-tanning face cream som jag aldrig använde slut på då jag inte var så förtjust i den sist och slutligen. Bette Box är ett snyggare namn och har en finare logga än Livbox, men jag gillade Livbox förpackning mer - den svarta kartongen med rosa silkespapper kändes lyxigare än den som Bette Box har. Summa summarum hittar jag både fördelar och nackdelar med den nya och gamla boxen, men kanske att Livbox var snäppet vassare? Någon som testat prenumera på både Bette Box och Livbox, vad tycker du?

Kommentarer :

#1: Hanna Karlsson

Serum gör verkligen underverk för huden. Jag har mitt från Forever Living och ansiktet känns alltid som nytt när jag smort in mig.

Svar: Jo, jag gillar serum :) Vill inte alltid kladda med fetare krämer i ansiktet, så vill varva med lättare serum ibland.
Maria

skriven
#2: World by Tina

Började googla på saker att göra i helsingfors - sen kom jag på att du säkert har en massa tips, ska dit i helgen på personalresa=)

Svar: Hejsan, tyvärr har jag inte turistat så mycket i Helsingfors, när jag besökt staden har det mest varit fokus på shopping eller besöka någon vän, tyvärr.. Men typ Fazer café, Domkyrkan, Gamla Saluhallen, Riksdagshuset och Sveaborg är saker jag kommer att tänka på :) Kanske man ändå inte hinner med så mycket mer på en helg heller. Ha så trevlig i H:fors :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :